Općenito > Generalno o skuterima

vaša iskustva vezana za naćin pranja i čiščenja skutera

<< < (4/6) > >>

Johnny iber:

--- Citat: luka ns - 07 Prosinac, 2012, 15:26:30 [email protected] je skuter luksuz ne potreba pa prema tome volim da je besprijekoran  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ovo si ljepo srocio  :notworthy:

On topic

Ja svog tokom ljeta perem 2-3 puta tjedno, kako mi se kad da i zavisi kolko sam vozio po pješčanome putu.

Nakon pranja pozurim sa brisanjem da ne ostane od kapljica trag, i onda na vecer u krug  :glasses9:

luka.ck:
Ja cistim skuter u prosjeku jednom tjedno. Dva puta godisnje skinem plastike i sve detaljno ocistim.  Meni je isto skuter luksuz pa takoder volim da je cist, a i lijepo mi je dok me netko pita na benzinskoj pumpi ili u gradu da li je to novi skuter. Ja mu kazem da je star 8 god. a ljudi sam blijedo gledaju. ;D

Danas sam ga htio malo detaljnije ocistit al mislim da nist od toga. Opal je snijeg i jos je hladno u garazi. :sad1:

luka ns:
pa al ozbiljno, zar nije ljepse kad navecer odes do grada i on se sjaji ko picino oko  :laughing7: nego kad je zmazan

a operes ga za 15 minuta

Reponja:
Pod sicem je uvijek paketić vlažnih maramica, pa skuter dobije čišćenje kad se dosađujem u garaži,
taman dok ispušim cigeret, ili dok čekam nekoga tko kasni. Kad vidim da je zmazan, pobrišem sa onim
šta mi prvo padne pod ruku, nisam izbirljiv. Nisu ni plastike u nekom dobrom stanju, pa ni ne zahtijevaju
posebnu njegu.

Motor je već druga priča, njega se detaljnije očisti jedanput mjesečno (preko zime, ljeti 2-3 puta), a sitnice
svako drugo do treće sjedanje na njega. Jbg, za Sonju volim da je čista i savršena, ipak je ona cura mojih snova...

luka.ck:

--- Citat: luka ns - 08 Prosinac, 2012, 14:17:20 ---pa al ozbiljno, zar nije ljepse kad navecer odes do grada i on se sjaji ko picino oko  :laughing7: nego kad je zmazan

a operes ga za 15 minuta

--- Kraj citata ---

onda si dobar ako svoju lađu ocistis za 15min. ja svojega cistim 2h. masina se obavezno cisti svaki puta. a kaj bus, uzivam u tome. :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju