Općenito > Generalno o skuterima
vaša iskustva vezana za naćin pranja i čiščenja skutera
vanjossi:
također koristim ove automatizirane praonice, ovisno koliko se vozim toliko ga i perem, koristim i sprej za pranje stakla, pa snjim također na kraju prođem samo obojane plastike
čuo sam od nekih vozača auta da im se počeo dizat lak na autu od tih popularnih praonica, krena sa ruba gdje je najtanji
robert:
služi li skuter vama ili vi njemu?
čemu toliko pranje?
ja perem sa miniwashom svakih 2 mjeseca a sada po zimi kad ima soli na cesti onda malo češće
luka ns:
@robert...meni je skuter luksuz ne potreba pa prema tome volim da je besprijekoran :icon_thumright:
robert:
--- Citat: luka ns - 07 Prosinac, 2012, 15:26:30 [email protected] je skuter luksuz ne potreba pa prema tome volim da je besprijekoran :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to poštujem! :icon_thumright:
meni je skuter radni stroj koji koristim uvjek samo ne kad je led na cesti
vanjossi:
--- Citat: robert - 07 Prosinac, 2012, 15:37:52 ---
--- Citat: luka ns - 07 Prosinac, 2012, 15:26:30 [email protected] je skuter luksuz ne potreba pa prema tome volim da je besprijekoran :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to poštujem! :icon_thumright:
meni je skuter radni stroj koji koristim uvjek samo ne kad je led na cesti
--- Kraj citata ---
u tom slučaju nebih ga ni ja pazio, ili mozda bih jer sam takav
a i kupio sam ga svojim novcem i sve sto sam ulozio u njega sam se sam namučio da zaradim :icon_thumright:
naravno da služi meni, za gušt, ako je nekom gušt vozit prljav skuter/motor njegova stvar
ja kad vidim neki novi npr neki dan vidio runnera vx, 2008 godiste, toliko prljav, da je to strašno, moj naspram njega izgleda kao apoteka a stariji je dobrih 8 god
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju