Općenito > Generalno o skuterima

vaša iskustva vezana za naćin pranja i čiščenja skutera

<< < (5/6) > >>

Reponja:
Ma šta to imaš čistiti 2 sata? Plastike skutera? Šta to ima na mašini za čistiti da potraje toliko?
Pa da ga iz močvare izvučeš, rastaviš plastike, očistiš, sastaviš, i opet očistiš, nemaš dva sata posla.

Bez cinizma, ozbiljno me zanima, šta to na skuteru ima za čistiti dva sata?

luka.ck:

--- Citat: Reponja - 08 Prosinac, 2012, 14:54:59 ---Ma šta to imaš čistiti 2 sata? Plastike skutera? Šta to ima na mašini za čistiti da potraje toliko?
Pa da ga iz močvare izvučeš, rastaviš plastike, očistiš, sastaviš, i opet očistiš, nemaš dva sata posla.

Bez cinizma, ozbiljno me zanima, šta to na skuteru ima za čistiti dva sata?

--- Kraj citata ---

dobro, ne traje bas svaki puta 2h. al dok skinem deklo pa ocistim masnocu iznutra, namazem gume,pa kokpit sprejom naspricam sve hrapave plastike,...prode vrijeme. a sta ces kad sam picajzla za takve stvari. ;D

Tomi_ZG:

--- Citat: luka.ck - 08 Prosinac, 2012, 07:43:19 ---Ja cistim skuter u prosjeku jednom tjedno. Dva puta godisnje skinem plastike i sve detaljno ocistim. 

--- Kraj citata ---
Furaš se na Speediya  :laughing7:

Ja svog prek ljeta operem svaka 2-3 tjedna i volim da mi bude čist,al pošto mi je to svakodnevno vozilo(a ne ko nekima kaj imaju više kilometara s krpom po skuteru neg sa skuterom po cesti  :laughing7: ) ne lickam ga baš nakon svake kiše i zrna prašine pogotovo sad po zimi kad ga opereš opet je za dva dana zasran

luka.ck:

--- Citat: Tomi_ZG - 08 Prosinac, 2012, 15:03:50 ---
--- Citat: luka.ck - 08 Prosinac, 2012, 07:43:19 ---Ja cistim skuter u prosjeku jednom tjedno. Dva puta godisnje skinem plastike i sve detaljno ocistim. 

--- Kraj citata ---
Furaš se na Speediya  :laughing7:

Ja svog prek ljeta operem svaka 2-3 tjedna i volim da mi bude čist,al pošto mi je to svakodnevno vozilo(a ne ko nekima kaj imaju više kilometara s krpom po skuteru neg sa skuterom po cesti  :laughing7: ) ne lickam ga baš nakon svake kiše i zrna prašine pogotovo sad po zimi kad ga opereš opet je za dva dana zasran

--- Kraj citata ---

a tu smo negdje. dok mi se zuri ocistim ja njega i za pola sata. al dok umirem od dosade onda se lagano za*ebavam.

Grale:
Skines deklo i počistis ga,kaj imas od toga?
Em se isprlja jako brzo,em se ne vidi dok se ne skine :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju