Ostalo > Svijet računala i mobitela
tasck killer i anti virus android info
Drnda:
easy dev team programi... a nista izbrisati cu ih, moguce da je i do njih, nekad udje odmah u kontakte ili poruke, nekad po 10 sekundi cekam i onda poludim
edit:
evo izbrisao power saver i par aplikacija bezveznih zaustavio i sad mob stvarno leti u odnosu na prije..
hoce li svaki put nakon gasenja i paljenja trebati gasiti programe te ili sam ih sad ugasio sve dok ih ponovno ne pozelim rucno upaliti?
strikoo:
--- Citat: _r0bi_ - 06 Prosinac, 2012, 22:41:09 ---
ajd da si ja ubacim android of'kors xperia arc
svaki put kad ga spojim na komp oce instalirat novi softver 4.1.B.0.587 a ja mu konstantno odbijam neznam zasto :icon_biggrin: btw jel nakon apdejta sve ostane kak je :icon_scratch: ili se nes pobrise? tenkiju :headbang:
--- Kraj citata ---
Sve ostane. Slobodno napravi nadogradnju
igor.sb:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Prosinac, 2012, 22:41:41 ---easy dev team programi... a nista izbrisati cu ih, moguce da je i do njih, nekad udje odmah u kontakte ili poruke, nekad po 10 sekundi cekam i onda poludim
edit:
evo izbrisao power saver i par aplikacija bezveznih zaustavio i sad mob stvarno leti u odnosu na prije..
hoce li svaki put nakon gasenja i paljenja trebati gasiti programe te ili sam ih sad ugasio sve dok ih ponovno ne pozelim rucno upaliti?
--- Kraj citata ---
kako si ih zaustavio?
ako si isao u posebno sve apk, opcija pa onemoguci onda se nece ni paliti, a sve prisilno zaustavljanje, vratit ce se il tokom rada il svakako pri pokretanju ako se neke od njih pale prilikom restarta
pajo:
--- Citat: strikoo - 06 Prosinac, 2012, 22:29:24 ---
--- Citat: pajo - 06 Prosinac, 2012, 21:31:38 ---Valjda je to? 4.0.2.A.0.62 nista slicno osim toga nisam nasao
--- Kraj citata ---
A zašto nemaš mob updatean na ICS Android 4.0?
http://dkgadget.com/root-sony-ericsson-xperia-ray-on-firmware-version-4-0-2-a-0-62/
Ovdje je opisano kako i što kod tvog firmwarea
Ovdje imaš informacije oko updatea
http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-ray/
--- Kraj citata ---
evo sutra ču probat nadogradit,trenutno nemam kabel za spojit na komp :sad1:
hvala :icon_thumright:
Drnda:
dio onemogucio dio prisilno ugasio..
btw kako se zove ona aplikacija preko koje mogu ove aplikacije sto dodju tvornicki izbrisati... ono nista oko sistema, uno igre bla bla...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju