Ostalo > Svijet računala i mobitela

tasck killer i anti virus android info

<< < (4/9) > >>

igor.sb:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Prosinac, 2012, 12:39:25 ---Niti jedno niti drugo ne koristim.

--- Kraj citata ---

bas tako, samo zajeb...s njim

kad resetiram mob, pogasim ono sto ne treba biti i caos, ne pali se vise nist, a najvece zlo ramima su hrpetina widgeta i faca aplikacija

ti taks killeri su mislim do 2,1 imali smisla danas vise ne, pusti te telefon da radi normalno

Drnda:
kako mislis pogasis sto ti ne treba?
ja nemam nijednu igricu, 2-3 aplikacije i opet je spor (imam task killer i battery saver)

strikoo:

--- Citat: pajo - 06 Prosinac, 2012, 21:31:38 ---Valjda je to? 4.0.2.A.0.62 nista slicno osim toga nisam nasao

--- Kraj citata ---

A zašto nemaš mob updatean na ICS Android 4.0?

http://dkgadget.com/root-sony-ericsson-xperia-ray-on-firmware-version-4-0-2-a-0-62/

Ovdje je opisano kako i što kod tvog firmwarea

Ovdje imaš informacije oko updatea

http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-ray/

igor.sb:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Prosinac, 2012, 22:24:28 ---kako mislis pogasis sto ti ne treba?
ja nemam nijednu igricu, 2-3 aplikacije i opet je spor (imam task killer i battery saver)

--- Kraj citata ---

kad se mob upali, odem u apk i pogasim pokrenute apk

azuriranje softvera, factory saver, google play, network lokaciju i jos neke gluposti

karte nemam, google+ nemam i ostale googleove gluposti sam likvidirao tako da mi se one ni ne mogu paliti, nije da mi je stekalo s njima, al ne trebaju mi pa  :hello: :hello:

i s 512 rama koliko mob ima, konstantno mi je oko 180-200mb slobodno

koji battery sever koristis, mozda ti je i on kriv, zna biti tih programa koji zajeb... imao sam neki call/sms reminder telefon radi super par dana, onda krene stekat, trza, u poruke mu je trebalo 10 sek da uđe, pa poredu brisao dok nisam otkrio da je on krivac, stavio drugi sve super, al vise ni to ne koristim  :dontknow:

_r0bi_:

ajd da si ja ubacim android of'kors xperia arc
svaki put kad ga spojim na komp oce instalirat novi softver 4.1.B.0.587 a ja mu konstantno odbijam neznam zasto  :icon_biggrin: btw jel nakon apdejta sve ostane kak je  :icon_scratch: ili se nes pobrise? tenkiju  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju