Ostalo > Svijet računala i mobitela
tasck killer i anti virus android info
igor.sb:
il ih mos odmah deinstalirat (bez programa) il ne mos, sve dok nije rootan (s programom npr. titanium backup)
zvonkec_92:
ili root uninstal..ja imam neki žnj ROM na svom mobu i nesmijem ama baš ništa njegovo brisati što več org dođe sa njim, inače mi ne gine ponovo flešanje. to sam radio več 5 puta.. nezz zkj.. ovako mob sve radi super.. a ovaj task killer je bzvz i lažnjak.. na kojem god mobu da ga imam i namjestim ono da ubije app kad se ugasi ekran nikad ih ne ubije.. i na rootanom i ne rutanom i novom mobitelu svejedno kakav je :/ ko tu koga na kraju..opet ispada da sam moram ubijat app umjesto da on to radi sam kad ga zaključam
2mario2:
ista stvar je kod mene isto zvonkec... skinul sam killer i pokrenem, ubijem appove, a kad ono za par sekundi oni se ponovo pale, a killer ne *ebe živu silu... to shit žešči malo... :angry7:
Drnda:
--- Citat: 2mario2 - 07 Prosinac, 2012, 00:29:01 ---ista stvar je kod mene isto zvonkec... skinul sam killer i pokrenem, ubijem appove, a kad ono za par sekundi oni se ponovo pale, a killer ne *ebe živu silu... to shit žešči malo... :angry7:
--- Kraj citata ---
isti slucaj
_r0bi_:
evo instaliran novi softver pa budemo vidli kak ce se pokazat :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju