Super mi je kak po Bautianima vecinom seru klinci. Tatica kupio Gilericu ili nekog skupog cvajercica da se sinek moze kurciti pred curicama na skolskom igralistu. Deco sve ja to razumijem da je vama ispod casti uopce poznat nekog ko je u Bauhausu ili Pevecu kupio kineza za manje od soma eura, i usto jos dobio kacigu
Ali glavni problem je da vi ne razumijete sta znaci Tuning i po cemu se tuning vrednuje. Nije isto kad vi za masne pare kupite neke nabrijane dijelove pa dobite ajmo reci 10% vise snage ili kad mi vlasnici tih 4T kineza preradimo serijske dijelove za prakticki 0kn dobijemo 20% vise. Na kraju dolazimo do toga da nasi shugavi kinezi trose duplo manje goriva, a po cesti se uredno drze za tatinim sinekima koji voze skupe cvajercice. Kaj se tice para ulozenih u skuter nezelim ni spominjat jer je kod kineza najveca investicija taj kit koi kosta manje od 100€ a sve ostalo je samo vrijeme ulozeno u preradu serijskih dijelova.
Dosta sam kratko na ovom forumu i vec prvog dana sam zakljucio da je 95% clanova ovdje maloljetno ili se tako ponasa. Tatini sineki koi sad puno znaju o tuningu. Al kad sam postavio par konkretnih pitanja nisam dobio odgovor .... zasto
Pa zato sto vi KURCA NEZNATE O PRAVOM TUNINGU. Samo ste se nacitali po netu o kojekakvim aftermarket tuning djelovima i sad brijete da ste popili svu pamet tuninga, ali kad se podvuce crta uopce neznate zasto je taj dio bolji od serijskog. Zivite u uvjerenju da ce skuplji dio dati vise snage.