Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: FRED PERRY - 24 Lipanj, 2008, 11:30:18Ma meni se neda ic...Al kolko sam cuo bit ce pun k**ra* ovih stranacakaj ce doc na Tiestov koncert...Al' bas full puno...Tek tolko da znas moras bit punoljetan.Samo za +18...Osim ak nemas veze neke...Al' zato ludnica na koncertu...Uzmes dva, tri bonkasa, one velike koktele i j#ben provod...Al doci ce tiesto i u zagreb...Pa sta ti nemas neku svoju ekipu?Nadji par frendova i sad busem najprije do zadra i ondaza Novalju...Skupite novce i neki apartman...I imate zajamcen provod...Ma na kraju krajeva j#bes zrce....Ja idem tamo vec 3 godine za redom...I dosadi ti...Ove godine idem u Havidu i Auroru u Primoštenu....Tamo je ludnica...SELJACINO DA SELJACINO!! E JEBES MI SVE KAKO MRZIM AL BASH MRZIM OVAKE KAO TI!!! UPRAVO TAKI STVARAJU I STVORILI SU DA SU PARTIJI EL. GLAZBE SAMO DJECA I LJUDI NA DROGAMA!!! fuj!
Ma meni se neda ic...Al kolko sam cuo bit ce pun k**ra* ovih stranacakaj ce doc na Tiestov koncert...Al' bas full puno...Tek tolko da znas moras bit punoljetan.Samo za +18...Osim ak nemas veze neke...Al' zato ludnica na koncertu...Uzmes dva, tri bonkasa, one velike koktele i j#ben provod...Al doci ce tiesto i u zagreb...Pa sta ti nemas neku svoju ekipu?Nadji par frendova i sad busem najprije do zadra i ondaza Novalju...Skupite novce i neki apartman...I imate zajamcen provod...Ma na kraju krajeva j#bes zrce....Ja idem tamo vec 3 godine za redom...I dosadi ti...Ove godine idem u Havidu i Auroru u Primoštenu....Tamo je ludnica...
cc, ušta se pretvori ovo.p.s. da javim da sam bio na otvorenju Haciende sad u subotu Dirty South i Saša Gardijane da, i naravno ubili se pivom ko 4 sise!! na stari dobri način
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
žalosno je to da nekom treba 2,3 bonkasa da se zabavi
Ide li tko na Iron Maiden (poljud)