Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Pitanje???  (Posjeta: 1254 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline STunrider

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • ...Riding is a special gift, without that gift ...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ?ur?evac
  • Moj Skuter: se na dva kotaca (Jetforce) xD (NA PRODAJU!!!)
  • MojSetup: nop...
Pitanje???
« : 14 Lipanj, 2008, 11:29:03 »
Jel bi mogo ja stavit u svoj Jet masinu od Jet fprce 125 ovu sa kompresorom, sada je uletila jedna pa cisto ovako zanima me...
...Riding is a special gift, without that gift we would be nothing and nobody, so you must use in best way you can... Jet na prodaju!!!

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
Odg: Pitanje???
« Odgovori #1 : 16 Lipanj, 2008, 13:43:28 »
Neznam jel moguće :dontknow: ,možda :icon_biggrin:

A kako bi ga onda regao,kao 50ccm ::)
A koliko imaš godina,14 dal?Zasada ti vozi taj jetforce pa kad položiš a1 kat onda razmišljaj o 125 ccm :glasses9:

Offline ..::Alf::..

• forumski skuteraš
  • Flegma
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
  • Moj Skuter: NRG Power
  • Moja Kaciga: Arai
« Odgovori #2 : 16 Lipanj, 2008, 20:45:33 »
Neznam jel moguće :dontknow: ,možda :icon_biggrin:

A kako bi ga onda regao,kao 50ccm ::)
A koliko imaš godina,14 dal?Zasada ti vozi taj jetforce pa kad položiš a1 kat onda razmišljaj o 125 ccm :glasses9:
Nemoj mu pametovat, ak hoće vozit sa 14 godina 1000ccm nek vozi... j#bo vozačku  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Može se stavit, al mislim da su tu potrebne malo veće prerade. mislim da ti nosać mašine ne paše, znaći moraš tokarit novi, amortizer zadnji pripasat i tak......... ALI MOŽE SE!!!!!
Ako možeš nabavi si tu mašinu pa stavi gore, inaće zamisao za projekt je pohvalna!!!

A po kojoj cjeni možeš nabavit mašinu
...svojim dahom zamaglila je vizir moje kacige...

Offline STunrider

• forumski skejter
  • **
  • ...Riding is a special gift, without that gift ...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ?ur?evac
  • Moj Skuter: se na dva kotaca (Jetforce) xD (NA PRODAJU!!!)
  • MojSetup: nop...
« Odgovori #3 : 16 Lipanj, 2008, 20:52:18 »
Neznam to mi je stari reko, sad neznam jel 500 e ili 5000 kn? nemam pojma... Da, regao bi ga pod 5o ccm al je priblem radi kompresora, prijmetilo bi se da je to vise od 50 a i tehnicki je problem.. Al mislim ono, trebao bi puno ulozit, i nove nosace, skoro sve.... Nije bas tako lako... Al ak ima neko masinu slobodno nek javi.  :icon_thumright:
...Riding is a special gift, without that gift we would be nothing and nobody, so you must use in best way you can... Jet na prodaju!!!

Offline ..::Alf::..

• forumski skuteraš
  • Flegma
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
  • Moj Skuter: NRG Power
  • Moja Kaciga: Arai
« Odgovori #4 : 16 Lipanj, 2008, 21:14:49 »
Neznam to mi je stari reko, sad neznam jel 500 e ili 5000 kn? nemam pojma... Da, regao bi ga pod 5o ccm al je priblem radi kompresora, prijmetilo bi se da je to vise od 50 a i tehnicki je problem.. Al mislim ono, trebao bi puno ulozit, i nove nosace, skoro sve.... Nije bas tako lako... Al ak ima neko masinu slobodno nek javi.  :icon_thumright:
A jebiga majstore, ja sam mislio da si ti sebi već našo mašinu............ teško ćeš to di nać, jako teško.

A ak imaš vezu na tehničkom regat će ti ga pod 50 ccm bez problema  :laughing7: :laughing7: bar je tak kod nas  :headbang: :headbang:
...svojim dahom zamaglila je vizir moje kacige...