Ostalo > Motocikli
Iskustva sa Mini Pocket Bike
Matija97:
--- Citat: MALES SR180r - 29 Studeni, 2012, 11:25:05 ---ovaj je bio podosta žedan,ključ ti je prekidač za gašenje....i da ti ga nemre ko fol neko maznut!
--- Kraj citata ---
haha cuj maznut,uzme ga pod ruku i ajmooo :toothy12:
MALES SR180r:
--- Citat: ivano_007 - 29 Studeni, 2012, 11:30:39 ---Postoje li neke bitne razlike između nekog kineza i neke poznate marke pocket bika ? Il je to sve isto što god uzeo..?
--- Kraj citata ---
za ove bolje nezz imo sam priliku samo vozit kineza,SM i ležaljku,i svaki drukčije ide....uzmi nekog polovnog kineza za 100e i gotovo,vjerojatno češ se ga brzo zasitit pa da ne daješ neke velike pare!
gargamel ti prodaje SM-a javi mu se na pm!
--- Citat: Matija97 - 29 Studeni, 2012, 11:35:05 ---
--- Citat: MALES SR180r - 29 Studeni, 2012, 11:25:05 ---ovaj je bio podosta žedan,ključ ti je prekidač za gašenje....i da ti ga nemre ko fol neko maznut!
--- Kraj citata ---
haha cuj maznut,uzme ga pod ruku i ajmooo :toothy12:
--- Kraj citata ---
to ti ja kažem!
ivano_007:
To mi je ionako brat došao sa idejom da ga popola uzmemo..:D Vjerovatno ovaj novi Kinez..Javit ću se i tom članu..U svakom slučaju zahvaljujem na odgovorima.. :icon_thumright: Jel još ima ko kakvog iskustva ? Mini bike onaj R ili Cross ? Cross mi se čini malo veći i ima kao neki "amortizer" zada koliko sam vidio ?
wild.strawberries12:
Pozz ljudi ja sam kupio bratu a i sebi radi zezancije u slobodno vrijeme pocket bike na tri tocka.
Medjutim motor ne vuce uzbrdo ne znam zbog cega je.
Ipak mislim da je to tako u svakog pocketa zato sto je to ipak djeciji motor ali moglo bi biti i do toga sto vuce na jedan tocak a nazad su dva.
Šta vi mislite do cega bi moglo biti?
wark:
ja sam imo malog takvog kroseratrosio je malo skoz a iso je 55kmh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju