Ostalo > Motocikli

Iskustva sa Mini Pocket Bike

(1/6) > >>

ivano_007:
Neznam da li sam pogodio pravu temu za postanje al nek moderatore premjeste ako nisam..
Dakle zanima me kakva iskustva imate u vezi mini pocket bika pretežno mislim na tipa http://www.njuskalo.hr/sportski-motori/djecji-mini-bike-limitirano-izdanje-atraktivnog-izgleda-oglas-1164212 ..Meni ovako sa slike izgledaju potpuno nestabilno pa nek me neko ispravi ako grješim.. :toothy10: Da li se isplati za ove novce uzeti ovo ? Da li ovo treba imati registraciju ? Naravno pod pretpostavkom da će max dionica što ću prijeć sa njim bit cca. max 2-3 kilometra u jednom smjeru..Al eto uzeo bi ga čisto iz gušta..

MALES SR180r:
regat ga nemreš,murija te more jebat ko i za sve,al nadaj se da te neće,nestabilan jbga mora bit kad ti nije ni do koljena a sjediš i voziš se na njemu,oče dosta popit.....recimo frend je dolazio kod mene s njim i u 3,5km mu je litru popio,moro je u ruksaku nosit još jednu bocu od litre da se vrati doma!

šema stvarčica  :icon_biggrin:

ivano_007:
Auuu..Znači svi su žedni tako ?.. :toothy10: I ako znaš čemu mu služi ovaj ključ ? Dakle svi se pale na poteznicu al neki imaju ključ neki ne ? Jel mu taj ključ blokira nešto il što već..?

MALES SR180r:
ovaj je bio podosta žedan,ključ ti je prekidač za gašenje....i da ti ga nemre ko fol neko maznut!

ivano_007:
Postoje li neke bitne razlike između nekog kineza i neke poznate marke pocket bika ? Il je to sve isto što god uzeo..?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju