Ostalo > Motocikli

Iskustva sa Mini Pocket Bike

<< < (3/6) > >>

wild.strawberries12:

--- Citat: wark - 17 Rujan, 2013, 20:12:21 ---ja sam imo malog takvog kroseratrosio je malo skoz a iso je 55kmh

--- Kraj citata ---

A jeli tvoj vukao uzbrdo?

Josip-98:
Najcesci su in problemi kvacilo ili karburator pogledaj to  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

wild.strawberries12:

--- Citat: Josip-98 - 17 Rujan, 2013, 21:22:52 ---Najcesci su in problemi kvacilo ili karburator pogledaj to  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Mislio sam da dignem iglu na karburatoru pa da tako dobije malo vise snage?
Šta bi ti uradio?

anabellas:
ja sam to imo u 5. osnovne i nebih nikom preporucio haha.. to je za dijecu do 5 godina, osim ako nije tipa polinijev pa onda deri kolko oces, nece krenut s mjesta , jako nestabilan , nikakve kocnice , fergazer ubi boze, nikad nije radio , uvijek je preljevo , pa onda pipa ne zatvara gorivo , frend ih je imo 3 : cross,lezaljka,quad , a ja SM-a , svi imaju frge sranje, valjalo je jedino kad smo dellorto stavili, ali svejedno slabo ide, i jos mi se federi od lamele doslovno rastopili , bili uazreni i pukli , nije mi se ko klincu dalo mjenjat odma pa sam ga na guranje palio :D

prije bi ti ovo preporucio :D http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/djecji-mini-elektro-cross-dostava-city-ex-oglas-3399150

wild.strawberries12:

--- Citat: anabellas - 17 Rujan, 2013, 21:32:35 ---ja sam to imo u 5. osnovne i nebih nikom preporucio haha.. to je za dijecu do 5 godina, osim ako nije tipa polinijev pa onda deri kolko oces, nece krenut s mjesta , jako nestabilan , nikakve kocnice , fergazer ubi boze, nikad nije radio , uvijek je preljevo , pa onda pipa ne zatvara gorivo , frend ih je imo 3 : cross,lezaljka,quad , a ja SM-a , svi imaju frge sranje, valjalo je jedino kad smo dellorto stavili, ali svejedno slabo ide, i jos mi se federi od lamele doslovno rastopili , bili uazreni i pukli , nije mi se ko klincu dalo mjenjat odma pa sam ga na guranje palio :D

prije bi ti ovo preporucio :D http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/djecji-mini-elektro-cross-dostava-city-ex-oglas-3399150

--- Kraj citata ---

Drug ja imam pocket na tri tocka stabilan je leti po ravnici i nemam probleme kao sto si ti imao.
Moje je pitanje da li je samo u mene problem sto ne vuce uzbrdo i ako jeste moze li se kako rijesiti?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju