e ovako... sve je bilo ok dok se nije poceo palit alarm (za pregrijavanje),i jedno jutro idem ja upalit komp i ono on se upali i radi 2-3 sec. i ugasi se,i tu radnju cijelo vrijeme ponavlja
i sad odfuram ja komp kod nekog frenda od starog koji se bavi s time,i doso komp za 2-3 dana i tip govori da je usla prljavstina unutra, da ventilator nije hladio i da je otisla maticna i procesor te da je on stavio nove dijelove gore (staru maticnu i procesor je isto dao),i sad opet problemi...
komp se sam od sebe poceo resetirat, i to se zna desit jednom u 3 sata,ili 3 puta u 15 min.,također zna i zablokirat,upalim ga,prikaze se desktop i tako stoji,neradi mis ni tipkovnica a nekad ni tipka za reset... ima jos par slucajeva recimo kad se dizem sa stolice i koljenom slucajno udarim komp ili zatresem stol,on se resetira
mislio sam da neka zica nije zalemljena ili negdje nema kontakta al sve se cini ok,jel imo netko takav ili slican slucaj? jer stvarno neznam sta bi moglo bit,a zelim se informirat prije nego sta ga opet dam na popravak