Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
Kakve gluposti meljete.... Pa nebi da se vozi bez ikakvog filtera pa ce morat minjat kiteve i radit generalne svaka 2 mjeseca...Gljiva ko gljiva, malo protocnija od obicnog filtera, izbjegavaj kisu i provjeravaj jel ti se u karbu skuplja prasina.. I sve 5
gle..po imalo prašnjavom putu pogotovo ljeti gljiva je smrt...a perfomranse su nikakve
imam ja seriski airbox al mislio sam da cu nesto dobiti sa tim ako stavim gljivu... al izgleda da necu tako da je necu ni stavljati... sledecu sezonu stavljam kit 82 ccm pa cu onda gledati sta cu....
Citat: luka ns - 28 Studeni, 2012, 09:34:59gle..po imalo prašnjavom putu pogotovo ljeti gljiva je smrt...a perfomranse su nikakveJa san isa cijelo ljeto svaki dan 4km u brdo po makadamu i nikad problema.. svaka 2 tjedna malo propouses gljivu i karb ako ima prasine u njemu...
Citat: Pulss - 28 Studeni, 2012, 11:27:17Citat: luka ns - 28 Studeni, 2012, 09:34:59gle..po imalo prašnjavom putu pogotovo ljeti gljiva je smrt...a perfomranse su nikakveJa san isa cijelo ljeto svaki dan 4km u brdo po makadamu i nikad problema.. svaka 2 tjedna malo propouses gljivu i karb ako ima prasine u njemu.....ako u karbu ima prašine,zamisli se koliko je onda te iste prašine prošlo kroz mašinu iznutra i oderalo cilindar,ležajeve karike,sve po malo...daj mučni glavom....
aha okee... samo ja nevozim baotiane nego Rex rs 750... hvala na savjetu...