Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

mijenjanje potpisa!! ko to smije??

<< < (4/6) > >>

igor.sb:
i meni su prepravljali potpis, pa nisam kukao na sva zvona, nit otvarao teme, gle jos uvijek stoji i boli me tuki

ako nekog veseli, e mene ce veseliti jos vise, slab si  :dontknow:

Ivan_drifter:

--- Citat: igor.sb - 27 Studeni, 2012, 00:16:02 ---i meni su prepravljali potpis, pa nisam kukao na sva zvona, nit otvarao teme, gle jos uvijek stoji i boli me tuki

ako nekog veseli, e mene ce veseliti jos vise, slab si  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ti fkt nekuzis! boli mene racku za to sve
al malo si previse dopustate!
al posto nevidim kam ovo vodi ja jedno vi drugo,
cekamo eladija da kaze svoje misljenje pa nek ide pod kljuc illi u smece ili u krasni boli me vise
i to vrijedi za obe teme!

i boltek ti si moj idol , ti si gori od suhog kad provocira!

steeef:
ja nikog ne nazivan ničin i boli me briga ko je kakav,svako za sebe odgovara.
promjenil sam potpis,nisam ti ga brisal i tebe bannal zbog provociranja i vrijeđanja,velim drugi put budem po pravilima pa se tužakaj.
s tobom nemam niš ko ni protiv tebe osobno,ako si ti iz protesta počel se tak ponašat prema meni zbog onog sa suhim,to je do tebe..nisam ni s tobom imal nikakve kontakt također ko ni s njim..nisam sral ni po vama ni po vašim temama.
a ako ti se ne sviđa ak ja negdi neš komentiram fino me ignoriraj.isto tak radim i ja sa temama i članovima koi me ne intersiraju.

steeef:
tvoji minusi govore o tvojoj trgovini ne ja,rekoh boli me briga za tebe.
plusevi se brišu svima koi su na listi,al za to se obrati eladiu ak imaš nejasnoća,ne donosim ja pravila.

Ivan_drifter:

--- Citat: steeef - 27 Studeni, 2012, 00:35:25 ---tvoji minusi govore o tvojoj trgovini ne ja,rekoh boli me briga za tebe.
plusevi se brišu svima koi su na listi,al za to se obrati eladiu ak imaš nejasnoća,ne donosim ja pravila.

--- Kraj citata ---
gle da zavrsimo ovo!

eladio neka kaze svoje misljenje
ili tu ili u kutku za monderatore, dugo sam na forumu i nije mi cilj varat ni tako nesto! a opet primjetio sam da su mnogi od kad su monderatori ili admini se jako razbahatili ! i to je to!
boli mene za sve racku!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju