Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
mijenjanje potpisa!! ko to smije??
Ivan_drifter:
moze javi kad ces se nalazit s tomijem pa cu doletit!; pa da vidis da nisam panj i sileđija a ni netko ko prijeti!
a sad ajmo saznat ko smije mijenjat potpis, bilo bi u redu da bar zamoli da ga promijeniim a ne sam promjeni i to jos kontra vrijedanju znaci ako sam nekog uvrijedio on je meni vratio istom mijerom sto nije primjereno za monderatora! bar ja tako mislim!
Ivan_drifter:
--- Citat: igor.sb - 26 Studeni, 2012, 23:56:55 ---
--- Citat: Ivan_drifter - 26 Studeni, 2012, 23:49:52 ---
--- Citat: igor.sb - 26 Studeni, 2012, 23:48:13 ---cek cek drifter ima muda, a koliko se sjecam zvalo te se sa skrivenog br.?
--- Kraj citata ---
ti znas dal sam ga ja zval??
si mi drzal svijecu??
a ako cemo o mudima dodi bum ti ih pokazal! a sad ti imaj muda i priznaj!!
ili ne?
--- Kraj citata ---
ja da dolazim, kako bi ti meni pokazao muda?
--- Kraj citata ---
očito te zanimaju! rade se vrati u temu di pitam za tvoje ponasanje pa se pravdaj! a ovdje ostavi stefa i graleta!! pozz:)
steeef:
nismo vrtili janjca nego vola ak te baš zanima (s tim sam ga podmitil točnije da mi da otvorene ruke da se iskaljujem baš na tebi i na tvojim kompićima)
potpis je bil s namjerom vrijeđanja i provociranja,prvi je bil dok je bila situacija sa suhim a drugi sad,to kaj ne piše moje ime je manje bitno jer se zna da provociraš.
drugi put ga bum samo obrisal i bannal te kaj sam trebal i ova 2 puta napravit.
kaj se tiče suhog,nisam s njim kontaktiral uopće,kaj ste si vi zabrijali neka je druga stvar.
vi mislite da ste nedodorljivi,kolonovi su bili sa tvoje i bigone_sf2 IP adrese tak da ih nije napravil nego treči.
i prije nego počneš prozivat nekog pogledaj sebe,svoje ponašanje na forumu ko i ovo kaj si zajebal ljude za dijelove pa si na listi.
znam i još nekih stvari al mi se trenutno ne ulazi u to.
još manje mi se raspravlja s vama,radite kaj oćete a sve kaj bude protiv pravila bude i sankcionirano,od potpisa nadalje :hello:
Ivan_drifter:
--- Citat: steeef - 27 Studeni, 2012, 00:04:56 ---nismo vrtili janjca nego vola ak te baš zanima (s tim sam ga podmitil točnije da mi da otvorene ruke da se iskaljujem baš na tebi i na tvojim kompićima)
potpis je bil s namjerom vrijeđanja i provociranja,prvi je bil dok je bila situacija sa suhim a drugi sad,to kaj ne piše moje ime je manje bitno jer se zna da provociraš.
drugi put ga bum samo obrisal i bannal te kaj sam trebal i ova 2 puta napravit.
kaj se tiče suhog,nisam s njim kontaktiral uopće,kaj ste si vi zabrijali neka je druga stvar.
vi mislite da ste nedodorljivi,kolonovi su bili sa tvoje i bigone_sf2 IP adrese tak da ih nije napravil nego treči.
i prije nego počneš prozivat nekog pogledaj sebe,svoje ponašanje na forumu ko i ovo kaj si zajebal ljude za dijelove pa si na listi.
znam i još nekih stvari al mi se trenutno ne ulazi u to.
još manje mi se raspravlja s vama,radite kaj oćete a sve kaj bude protiv pravila bude i sankcionirano,od potpisa nadalje :hello:
--- Kraj citata ---
SLOBODNO sankcioniraj potpis i kazni me!, a ne ovak kao jedan monderator da radis isto!!,
sto se tiče SUHOG PUCA MI k**ra* On te tlači jer si takav kakav jesi malo se zapitaj!,
a kog sam ja zajebal? KAMBU KOJI NEZNA kaj oce kupuje vario pa ocekuje valjda i nove klizace mislio sam da on ima kaj u glavi jer smo gro puta trgovali tocnije kupovo sam od njega a onda on od mene zabrijo je ako oce dam mu druge dijelove a ne glumi kretena! a onda o brzom koji kad mu dam mijere kita 100puta jer nisam bil zicer onda oce ga nazat nakon 100g kaj ga je kupil i to kaj je dal dijelove druge koje sam ugradil? ili kaj o nom4... koji je poslo smece i nikad nece dobit ono kaj je trebo!,
nenazivaj me lopovom jer cemo onda drukcije razgovarat makar doso u kc!,
jer to je vec TEŠKO vrijeđanje
bitno da su se obrisali tone + koje sam imo! tako da se prijupitaj kaj je s glavom!
Ivan_drifter:
ti bi trebo bit kaznjen isto za taj potpis ko i JA ! kako netko moze radit isto ko i jedan LOPOV KAKO ME TI NAZIVAŠ!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju