Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
mijenjanje potpisa!! ko to smije??
Ivan_drifter:
znaci kako smo jucer zakljucali onu temu ponavljam!
ko mi je promijenio potpis?? ja znam al svejedno pitam!!,
i zasto
nisam nikog dirao a opet netko mijenja! potpis nisam dirao pa neka snage ovog foruma provijere medu sobom!
igor.sb:
oce ti biti lakse ako napisem da sam ja :dontknow:
pajo:
več si lagano počeo punit jaja zašto se nebi malo ohladio pa nisi dijete??zašto mi mama danas nije kupila čoksu?npr
Ivan_drifter:
gle igore neotuzujem te za nista al zelim da kao jedan monderator da se tako i ponasas!, isto tako molim da objasnis sta imas protiv zg! sto se jasno vidi!,
a pajo-briga mene ko mijenja potpis znam da je steef ili u najgoru ruku grale makar to nevijerujem tolko!, zivcira me i stef al on je nedodirljiv jer je s eladiom vrtio janjca to svi znaju i on se pravi ko bog nekakav a pojma nema i stavlja mene i suhog u isti kos suhi je dobar decko i pitajte se zasto bas stefa naso prčit!!, zato kaj nije ni prvi ni zadnji kojem je stef stal na zulj! ekipa starija ide sve manje na forum radi takvih monderatora i bisera to znam jer se redovito vidam i cujem s njima!
Grale:
www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,30265.0.html
5. post ako se ne varam...
Dirao jesi,neznam čim si bio izazvan,pa je potpis bio protiv KC "ekipe"...
Eto,meni je žao što je tebi u profilu OPREZ,pa ti moram zaključat oglas,a zauzvrat dobijem par telefonskih neprijatnih poziva od ZG "ekipe"...
Protiv tebe nemam ništa,čak sam ti poželjel i brz oporavak dok si završil na hitnoj...
Kao član drugom članu,a par dana nakon toga,prijetnje itd...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju