I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
klip, cilindar,karike?
karburator raštelan
pa skini ga ocisti ispusi provjeri iskru dal motor dobiva gorivo kakva je svijecica opsis malo.kaj ja znam kaj mu je samo si napiso trokira more bit sto čuda.
Zamijeni svjecicu
vakum pumpa otisla? tak je mom frendu bilo na velikim brzinama i u brijegu
Citat: niazinho - 28 Studeni, 2012, 22:54:34vakum pumpa otisla? tak je mom frendu bilo na velikim brzinama i u brijeguMoguce,jer vec sam ju mjenjo uzeo sam neku zamjensku moguce pogledat cu!
Citat: Runner619 - 29 Studeni, 2012, 18:43:03Citat: niazinho - 28 Studeni, 2012, 22:54:34vakum pumpa otisla? tak je mom frendu bilo na velikim brzinama i u brijeguMoguce,jer vec sam ju mjenjo uzeo sam neku zamjensku moguce pogledat cu!I jesi probo sa vakum pumpicom?? mene isto zanima jer imam sličan problem, ne znam je elek ćok,il filter zraka il vakum pumpica:DD
Citat: G071 - 30 Studeni, 2012, 22:32:30Citat: Runner619 - 29 Studeni, 2012, 18:43:03Citat: niazinho - 28 Studeni, 2012, 22:54:34vakum pumpa otisla? tak je mom frendu bilo na velikim brzinama i u brijeguMoguce,jer vec sam ju mjenjo uzeo sam neku zamjensku moguce pogledat cu!I jesi probo sa vakum pumpicom?? mene isto zanima jer imam sličan problem, ne znam je elek ćok,il filter zraka il vakum pumpica:DDNije do vakum pumpe,radi dobro