Drugari,
Potrebna mi je pomoc oko kupovine skutera....poslednjih par nedelje pokusavam da nadjem neki dobar polovan skuter/maxi skuter i iskreno ovde po Beogradu i okolini nisam naisao bas na neki siriki ozbor koji kogu da proberem.
Ono sto sam nasao kao zanimljivo a za sta mi je potrebno vase misljenje i komentari su:
Gillera runner vrx 200 200i godiste, presao 12000km..on mi se i najvise svidja medjutim ima slomljen desni pod i plastike su grebane...mislim sve to moze da se popravi ali mi se ne kupuje nesto u sta cu u startu ulagati. Cena je 1950 evra.
Aprilia Atlantic 250ie 200i godiste presao oko 18000km...ko casa je znaci bez ikakvih ostecenja, ima nove gume. Cena je 2300 evra
Peugeot Satelist 125 2007 godiste presao svega 3500km 1800evra...ko casa je bez i jedne ogrebotine, momak ima sve zive racune sta je radjeno na njemu ne treba apsolutno nista da radim od servisa. Ovaj motor me je iznenadio sa svojom opremom, znaci ima abs,digitalnu instument tablu,merac spoljne tetemperature, dva amortizera nazad, disk napred nazad...itd.
Suzuku burgman 400 2005 godiste ko casa...da li uopste sa ovim motorom mogu da se sunjam po Beogradu, koliko su servisi za njega i registracija,potrosnja itd?! Cena je oko 2300 evra uvoz iz Usa...
To je nesto za pocetak sto sam nasao u nekom cenovnom rangu do 2300 evra.