Pozzz ekipa, evo da predstavim još jedan svoj skuter, ali ovog puta dvotaktni..inače nebi nikad kupio cvaju da cijena nije bila daleko prihvatljiva..Znači kupio sam Apriliu Rally 2002 godina, skuter je u vrlo dobrom stanju što se tiče plastika, sve su cijele, nosači svi cijeli, mašina ima stvarnih 1600km..možda na slici ne izgleda tako na prvi pogled, ali s obzirom da skuter 10 godina nije vidio ni garaže, ni najlona, ni cerade ni ničega, nego je stajao na suncu, kiši, snjegu, ledu i izložen zraku punom soli, nije ni čudno kakav je..Boja je u ok stanju, treba ga samo oprati malo, neofarbane plastike su katastrofa kao i sic. ulaganja nema baš puno, sic moram nabavit il polovan il novi, i trebalo bi prefarbat cijeli skuter ( o tome čemo kasnije ). Evo ovim putem bi odma htio pozdraviti člana Derby92 od kojeg sam kupio skuter ( iz Dubrovnika ), pozdravio bi i člana edo haker koji mi je POKLONIO malossi multivar, S6 nove 3.75g rolice, LC getribu i još puno dijelova, usput da pohvalim i člana Ivan_drifter koji mi je POKLONIO 4 linearne polutke, nešto rolica, dizne za karb i još par stvarčica.član Tomi_ZG mi je donirao dihtunge za termo grupu, i tako... zahvaljujuči dobrim ljudima ( kojih ima još malo na ovome svijetu ) skupilo se tu dosta originalnih i tuning dijelova za moj " novi " stari skuter.. ljep pozdrav i onim dečkima koji su mi prodali neke dijelove ( da nebi rekli da sam njih izostavio )
slika nemam al imam jedan video koji sam na brzaka snimio jučer taman dok sam složio karb da skuter normalno pali.. da napomenem skuter je zadnji puta vožen 2005 godine, karb kad sam otvorio, sve dizne su bile zacementirane..
kao što se na snimci vidi, skuter izgleda kao grob, ali nije, nakaradno izgleda zbog sica i izbljedilih plastika..na mašini je bila blokada koja je odma skinuta ( prsten na variomatu ) jučer sam malo provozao skuter po ulici.. ide dobro ( bolje nego moja devetka )
znači da napišem što sve imam od dijelova i što če sve ič gore
Leo Vince RR
Malossi multivar ili TOP vario
Linearna polutka od pežoa 206 WRC
LC getriba
Malossi karbonske lamelice ( več su gore )
za sada sam odlučio ne dirati ništa po clindru ni širiti ispuh, to če sve doči s vremenom, možda i koji dell 17.5.. vidjet čemo..
Pohvale, kritike, savjeti uvjek dobrodošli !!