Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally :D
zvonkec_92:
--- Citat: 2mario2 - 01 Prosinac, 2012, 22:25:27 ---budeš imel zvonkec više komentara za avatar neg skut... :laughing7: nego jel se radi ili pauzira na motorče?? :frajer:
--- Kraj citata ---
a sad trenutno stoji.. skupljam još novce za lakiranje. a ovo ostalo kaj bi trebo radit po skuteru nestignem jer sam po cijele dane na poslu.. :( bit će.. pikno sam neke felgice od SRke AC pa sad me zanima ako ko zna jel to org paše na rally ili treba mjenjat vilicu il kaj već...
2mario2:
znam kako ti je... ja ne stignem ni plastike barem pripremit za lakiranje isto zbog posla... :angry7: al duga je zima... :icon_tongue:
zvonkec_92:
Update: eo felge od SRke AC su doma.. to treba pripasat gore, jedan dan, bitno da su one u garaži :) uzo sam si još sa jebaja zeleno crevo za bengu
i alu filter za gorivo
piše da je to za RC autiče filter goriva, al bumo vidli kad dojde. ak je premali lako naručim drugi :) ( veči )
2mario2:
takvo crijevo sam si i ja kupil, al prek webshopa nekih 30-tak kn mislim da je bilo (al se meni tak i tak ne vidi više kad sam undertail stavil, al bitno da je srcu veselo)... kolko te izašlo s ebaya??? a filter ak bude premali kupiš rc autek i u dvorištu napraviš stazu i gasss... :toothy12:
zvonkec_92:
--- Citat: 2mario2 - 04 Prosinac, 2012, 12:45:15 ---takvo crijevo sam si i ja kupil, al prek webshopa nekih 30-tak kn mislim da je bilo (al se meni tak i tak ne vidi više kad sam undertail stavil, al bitno da je srcu veselo)... kolko te izašlo s ebaya??? a filter ak bude premali kupiš rc autek i u dvorištu napraviš stazu i gasss... :toothy12:
--- Kraj citata ---
hahah još mi samo ta igračka treba... crevo sam platil 4.15$ a filterić 3.10$ za oboje free poštarina.. :D kod mene se to bude vidlo jer ja nemam undertail.. baš me zanima kak bu to stajalo.. ima da pika u oči... dakle odlučio sam da cijeli skuter ide u metalic crnu, sve komplet plastike, felge isto metalic crna sa poliranim rubom, i na to sve ovo zeleno crijevo i plavi filterić.. :) mislim da bu to ljepo izgledalo..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju