Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally :D

<< < (6/9) > >>

2mario2:
zgodna cifra... meni je susjed lakirer reko ravno soma za sve plastike isto metalik (ja ću sam polakirat ipak na kraju), al to je bilo još prošle godine... možda je i on digo cijene... budeš bar siguran da bude posao dobro odrađen za tih soma i pol... :dontknow:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: Ivan_drifter - 01 Prosinac, 2012, 00:03:17 ---
--- Citat: zvonkec_92 - 30 Studeni, 2012, 21:59:07 ---
--- Citat: [R]UNNE[R] - 30 Studeni, 2012, 20:17:27 ---kako se ponaša sa tim spuhom i kombinacijom sa tako laganim rolicama? lagano naprdujes, i vec se o boji razmislja  :icon_thumright: morat ces neke sitnice u neku određenu boju pofarbat da ima neki efekt slično ko na ovome ove plave felge sa ovim utezima volana i sl. sitnice a uljepšaju skuter dosta  :headbang:

--- Kraj citata ---
e neznam kako ide nisam se još vozio na njemu.. tek sam neki dan nabavio rolice i centralni feder, al nisam još namontiro neda mi se sad šarafit i onako kiša pada.. ima vremena.. trenutno tražim najjeftinijeg lakirera da mi ga pofarba u metalic crnu.. :)

--- Kraj citata ---
buraz štedi na bilo cemu samo na lakiranju ne!! jer po meni ces onda to 2 put placat pa te ispadne jos skuplje! vijeruj mi

--- Kraj citata ---

ak itko to treba znat onda si to ti  :icon_thumright: jer najbolje je prelakirat plastike da ih ex vlasnik ne prepozna  :icon_thumright:

gokiSP:
Zvonkec, dobar avatar  :icon_biggrin:

zvonkec_92:

--- Citat: gokiSP - 01 Prosinac, 2012, 21:29:45 ---Zvonkec, dobar avatar  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Tnx ;)

2mario2:
budeš imel zvonkec više komentara za avatar neg skut... :laughing7: nego jel se radi ili pauzira na motorče?? :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju