Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally :D

<< < (8/9) > >>

2mario2:
meni se super vidlo tak da mora se i tebi... a nije bilo zelenog da se onak sve ukomponira??? premda ni ovo nije nimalo loše... pogledaj u mojoj temi mislim na 9.-10. strani kak izgleda s tim crijevom...

edit: fulao sam... na 6. strani se vidi crijevo...

[R]UNNE[R]:
ko puno kopa oko karba najbolja mu je solucija tamnijih crijeva jer ova svjetlo zelena se brzo zamaže  :notworthy:,i ovo je šminkerski..ali nema se sta rec lijepo se uklopi samo je problem sta nevidis jel ima benge i jel ide benga jer nije prozirno..  :toothy11:

2mario2:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 04 Prosinac, 2012, 20:31:53 ---ko puno kopa oko karba najbolja mu je solucija tamnijih crijeva jer ova svjetlo zelena se brzo zamaže  :notworthy:,i ovo je šminkerski..ali nema se sta rec lijepo se uklopi samo je problem sta nevidis jel ima benge i jel ide benga jer nije prozirno..  :toothy11:

--- Kraj citata ---
nije da se zamaže, nego izblijedi s vremenom... pa nebuš gledal valjda po crijevu dal ima goriva jbt, nego po cajgeru ili otvoriš poklopac i vidiš jel ima ili nema... :icon_thumright:

Reponja:
Je li samo meni ovdje blesavo davati 1500kn na farbanje skutera plaćenog 2k kn?
Slažem se, kvalitetno napravljen posao i košta, ali to mi se čini ipak malo previše love,
radije bi ju upucao u bolji setup i prefarbao sprejem (ali opet, to sam ja, izbor je tvoj).

zvonkec_92:

--- Citat: Reponja - 04 Prosinac, 2012, 20:46:03 ---Je li samo meni ovdje blesavo davati 1500kn na farbanje skutera plaćenog 2k kn?
Slažem se, kvalitetno napravljen posao i košta, ali to mi se čini ipak malo previše love,
radije bi ju upucao u bolji setup i prefarbao sprejem (ali opet, to sam ja, izbor je tvoj).

--- Kraj citata ---
sto se tice setupa to je to. sto sam htio stavit stavio sam. sad samo poradit na izgledu.. a jbg budem vidio. valjda ce se skupit sad za blagdane koja kuna pa cu ga ipak dat pofarbat.. ocu da skuter bude kao iz ducana.. sad se natjecem sa ivan speedy ko ce imat cisci skuter..

salim se.. al stvarno ocu da bude kao iz ducana.. tako ce i biti.. :) ( jednog dana )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju