Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally :D

<< < (5/9) > >>

Nincevic:
i koliko si ga platio ako nije tajna?  :toothy9: :toothy9:

zvonkec_92:

--- Citat: Nincevic - 30 Studeni, 2012, 22:19:40 ---i koliko si ga platio ako nije tajna?  :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
paaa nije, sad neznam kako kome ali ja smatram da je to i vise nego povoljna cijena za skuter sa 1600km..  2000kn + moja postarina ( inter europom od dubrovnika za zg 330kn )

Grale:
Kaj ga ne pofarbaš tak crno i tak isto polini nalje ne nakeljiš? :toothy11:
Meni ok taj sa slike zgleda, niš pretjerano...
Btw. imaš ti sreće kaj ti ga neko nije ugrabil prije ;)

Ivan_drifter:

--- Citat: zvonkec_92 - 30 Studeni, 2012, 21:59:07 ---
--- Citat: [R]UNNE[R] - 30 Studeni, 2012, 20:17:27 ---kako se ponaša sa tim spuhom i kombinacijom sa tako laganim rolicama? lagano naprdujes, i vec se o boji razmislja  :icon_thumright: morat ces neke sitnice u neku određenu boju pofarbat da ima neki efekt slično ko na ovome ove plave felge sa ovim utezima volana i sl. sitnice a uljepšaju skuter dosta  :headbang:

--- Kraj citata ---
e neznam kako ide nisam se još vozio na njemu.. tek sam neki dan nabavio rolice i centralni feder, al nisam još namontiro neda mi se sad šarafit i onako kiša pada.. ima vremena.. trenutno tražim najjeftinijeg lakirera da mi ga pofarba u metalic crnu.. :)

--- Kraj citata ---
buraz štedi na bilo cemu samo na lakiranju ne!! jer po meni ces onda to 2 put placat pa te ispadne jos skuplje! vijeruj mi

zvonkec_92:
da to si i ja mislim..a ono ima od 900kn na dalje.. a kako mi se cini najprije cu dat tu jednom liku kaje mom susjedu lakiro i motor i auto..odlican je ali i skup.. 1500kn me trazi za sve plastike lakirat..veliki udio u cijeni je i metalic boja..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju