Općenito > Generalno o skuterima
Uzeti Dragster ili Speedfight 2?
ivan94:
ja nebi niti jedan uze između ova dva.. ali ti gledas samo na ta dva uzmi sf2 , ili bolje gledaj neki skuter sa piaggio mašinom :icon_thumright:
tommy:
ma kupi speedfighta ima precizan sat (odstupanje +,- 40%) :laughing7:
sad ozbiljno, uzmi dragstera sa šitfajtom te nitko neće primjećivat :laughing7:
Matthew K:
Ma već dulje vrijeme razmišljam da kupim neki bolji scooter ,pa mi se svidio Speedfight 2 i Dragster! Speedfight mi se sviđa jer je udoban ,dobro koči ,i inače volim Peugeot aute i skutere! Francuzi me fasciniraju dizajnom...! Dragster mi se svidio zbog dizajna vidim cijelu ramu i bio bi glavna faca u naselju ,i zvuk Dragstera mi je super! Trenutno vozim Baotian devetku onda mi treba nesto izdržlljivije! Sve je ok s njim ide 70 kmh serijski je ,nikad se nije veliki kvar dogodio ,mjenjao sam remen ,kočione pločice ,sviječicu itd! Sviđa mi se što je 4T! I ima 11300 km što me čudi da još radi kao nov! :)
cosa_wp:
--- Citat: Matthew K - 24 Studeni, 2012, 17:41:28 ---Ma već dulje vrijeme razmišljam da kupim neki bolji scooter ,pa mi se svidio Speedfight 2 i Dragster! Speedfight mi se sviđa jer je udoban ,dobro koči ,i inače volim Peugeot aute i skutere! Francuzi me fasciniraju dizajnom...! Dragster mi se svidio zbog dizajna vidim cijelu ramu i bio bi glavna faca u naselju ,i zvuk Dragstera mi je super! Trenutno vozim Baotian devetku onda mi treba nesto izdržlljivije! Sve je ok s njim ide 70 kmh serijski je ,nikad se nije veliki kvar dogodio ,mjenjao sam remen ,kočione pločice ,sviječicu itd! Sviđa mi se što je 4T! I ima 11300 km što me čudi da još radi kao nov! :)
--- Kraj citata ---
a zašto se ti nebi drogiro kao i svi normalni ljudi?
josip46:
Taman je tomos za tebe jer vidin prednost ti je da se vidi rama :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju