Općenito > Generalno o skuterima
Uzeti Dragster ili Speedfight 2?
Matthew K:
Zanimaju me mišljenja o Dragsteru i Speedfightu 2! :)
Domba:
Dragster je prica za sebe. To je mrtvi skuter, ali je poseban po puno stvari, a da ne pricam kako je tesko neke specificne dijelove za njega nabaviti i cijene nekih stvari nisu bas jeftine. Ako hoces poseban skuter i spremam si na neka ulaganja (recimo ako se razljepis i trebas plastike) onda dragster, a za sve ostalo SF2.
Biker(ss):
Usporediti ih nebih mogao jer ne znam kakav je Dragster...
mogu ti samo ovako nesto reci o speedfightu od velikog + je da je udoban i da ima dobre kočnice, dosta precizan km/h, pregledna instrument tabla, dostupnost dijelova... mana na njemu je to što bih ja osobno odmah zamjenio auspuh i sve vezano uz to jer onako slabije ide, a više troši kao serijala... što je bio slučaj kod mene.
Ruff Ryder:
--- Citat: Biker(ss) - 24 Studeni, 2012, 15:01:18 ---Usporediti ih nebih mogao jer ne znam kakav je Dragster...
mogu ti samo ovako nesto reci o speedfightu od velikog + je da je udoban i da ima dobre kočnice, dosta precizan km/h, pregledna instrument tabla, dostupnost dijelova... mana na njemu je to što bih ja osobno odmah zamjenio auspuh i sve vezano uz to jer onako slabije ide, a više troši kao serijala... što je bio slučaj kod mene.
--- Kraj citata ---
kocnice necu ni spominjat haha
dosta ti je da mom braticu na sf 2 pise na satu da ide 80 a na mojoj srki pise 60 haha
nodius:
sta gluvaris tu... sf je extra motor, skupi su tuning dijelovi ali...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju