Općenito > Generalno o skuterima
Uzeti Dragster ili Speedfight 2?
ivanm:
i jedan i drugi su već povijest.. jasno da je dragster bolji skuter ali nać očuvan primjerak je rijetkost..
za dijelove oba sve teže.. za dragstera uopće nema (osim za mašinu) a za pežoa sve manje i manje..
Ruff Ryder:
--- Citat: sladjan94 - 24 Studeni, 2012, 16:10:26 ---Ja ne obracam paznju na ovakve ljude!Pitao je fino izmedju dragstera i sf 2 sta je bolje a ti odma na svoju "sr-ku" a koga ovde zanima tvoja sr-ka i sta pricas o kocnicama!Kod mene kocnice extra dok kod drugova malo malo pa nesto nevalja te treba odzracit te ovo te ono!tako da nez za dragstera ali ako oces ja to mogu reci na pp sve o svom sfu i mane i vrline jer necu ovde da pisem zbog ovakvih kao sto je ruff! poz ;)
--- Kraj citata ---
btw ja sam samo usporedio sat od sfa i od srke
kad je netko spomeno da je jako precizan sat...
oba dva su banana jedino dragster je bolji zbog izgleda i mina masine..
suman_aprilia:
--- Citat: Ruff Ryder - 24 Studeni, 2012, 16:37:31 ---
--- Citat: sladjan94 - 24 Studeni, 2012, 16:10:26 ---Ja ne obracam paznju na ovakve ljude!Pitao je fino izmedju dragstera i sf 2 sta je bolje a ti odma na svoju "sr-ku" a koga ovde zanima tvoja sr-ka i sta pricas o kocnicama!Kod mene kocnice extra dok kod drugova malo malo pa nesto nevalja te treba odzracit te ovo te ono!tako da nez za dragstera ali ako oces ja to mogu reci na pp sve o svom sfu i mane i vrline jer necu ovde da pisem zbog ovakvih kao sto je ruff! poz ;)
--- Kraj citata ---
btw ja sam samo usporedio sat od sfa i od srke
kad je netko spomeno da je jako precizan sat...
oba dva su banana jedino dragster je bolji zbog izgleda i mina masine..
--- Kraj citata ---
eto vidis kako mi pametni dijelimo isto misljenje..
ivan_speedy:
Zašto lažete dečka,sf je najbolji :dontknow:
walkay:
Haha, ako zelis biti poseban, uzmi Dragstera, naravno ako su plastike u dobrom stanju... masinu lako sredis, to je najmanji problem! SF2 je za tinedere, Dragster je old school jurilica! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju