Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

>>>MaTrIx<<<

<< < (20/51) > >>

ichko:
A dobro ti zbore ljudi prvo skini blokadu pa razmisljas dalje,a ovo je cudo od lima napravljeno

filip-cpi:
ja neznam sta da vise napravim od skuta ima novi auspuh on mi je donio jako ubrzanje da u startu aeroxicu derem a na brzini mi je dao pet na saT...........ima promjenjene rolice .....cijelog SAM GA  ispuho i povuko je do 70 i sad opet ide 55 neznam sta da npravim da stavim kn filter izbrusim klip il???opce nemam pojma kaj da vise radim .....ima ko ko zna sta mu je???? :dontknow: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

R@kija:

--- Citat: ichko - 24 Srpanj, 2008, 12:32:42 ---A dobro ti zbore ljudi prvo skini blokadu pa razmisljas dalje,a ovo je cudo od lima napravljeno

--- Kraj citata ---
pa skinul bi ih sam cekam da mi HAC posalje djelove koje sam narucil sa SA ,tak da mi na servisu to stave odma,...

Hrga:

--- Citat: rakitje00 - 24 Srpanj, 2008, 13:40:45 ---
--- Citat: ichko - 24 Srpanj, 2008, 12:32:42 ---A dobro ti zbore ljudi prvo skini blokadu pa razmisljas dalje,a ovo je cudo od lima napravljeno

--- Kraj citata ---
pa skinul bi ih sam cekam da mi HAC posalje djelove koje sam narucil sa SA ,tak da mi na servisu to stave odma,...

--- Kraj citata ---

na servisu  :laughing3:

R@kija:
evo jedan video ubrzanja i brzine sa gianelli reversom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju