Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
>>>MaTrIx<<<
dino_sk:
--- Citat: Hrga - 03 Studeni, 2008, 23:05:02 ---eeeeeeee sad mi palo na pamet, zasto ti to sve nebi slozio na one blokove od roxa sto imas? Ili ces na njih i slozit? Kuzis samo prebacis ventilator i plastike oko cilindra na ovu masinu i imas AC
--- Kraj citata ---
neda mu se sa strujom zajebavat a uostalom dao je radilicu od roxa za spuh tak da i to otpada :drunken_smilie:
R@kija:
--- Citat: Hrga - 03 Studeni, 2008, 23:05:02 ---eeeeeeee sad mi palo na pamet, zasto ti to sve nebi slozio na one blokove od roxa sto imas? Ili ces na njih i slozit? Kuzis samo prebacis ventilator i plastike oko cilindra na ovu masinu i imas AC
--- Kraj citata ---
jedino imam jos vario od roxa...heh...sve sam prodal...e,a jel bi pasala struja od matrixa na radilicu od roxa...
Hrga:
--- Citat: rakitje00 - 04 Studeni, 2008, 07:55:30 ---
--- Kraj citata ---
jedino imam jos vario od roxa...heh...sve sam prodal...e,a jel bi pasala struja od matrixa na radilicu od roxa...
--- Kraj citata ---
zasto ne :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju