Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

>>>MaTrIx<<<

<< < (21/51) > >>

neer:

--- Citat: Hrga - 24 Srpanj, 2008, 14:31:47 ---
--- Citat: rakitje00 - 24 Srpanj, 2008, 13:40:45 ---
--- Citat: ichko - 24 Srpanj, 2008, 12:32:42 ---A dobro ti zbore ljudi prvo skini blokadu pa razmisljas dalje,a ovo je cudo od lima napravljeno

--- Kraj citata ---
pa skinul bi ih sam cekam da mi HAC posalje djelove koje sam narucil sa SA ,tak da mi na servisu to stave odma,...

--- Kraj citata ---

na servisu  :laughing3:

--- Kraj citata ---

heh hrga pa nisu budale da raskopavaju motor kad neznaju npr ja moj sad ide za k....

Crazy Kuree:
Jeidno što se da primjetit je da nemore kit ispunit rezonancu od auspuha vrti se na 8500 a treba na 10000, taj kit od matrixa 50 je užasno obrađen i klip je smeće bez prozora, ispuh je mal a treći preljevni kanal koda ga i nema, sama završna obrada cilindra je užasna... Kupi zaribani cilindar od minarelli AC (nekih 100kn) i klip od 50 eura neki sa prozorim i 12mm bolcnom i iće za 40% bolje

Micky_Slick:
imas bolkadu definitivno,ovoliko okretaja na toj brzini??
vozis sa blokadom a za skinut prsten ti treba 10 min.. :headbang:

SlowRider:

--- Citat: rakitje00 - 27 Srpanj, 2008, 01:01:30 ---evo jedan video ubrzanja i brzine sa gianelli reversom...

--- Kraj citata ---

Pa ovo ubrzanje je jako lose, po zvuku skutera se cuje da prijenos nije ustiman.

R@kija:

--- Citat: SlowRider - 27 Srpanj, 2008, 11:36:50 ---
--- Citat: rakitje00 - 27 Srpanj, 2008, 01:01:30 ---evo jedan video ubrzanja i brzine sa gianelli reversom...

--- Kraj citata ---

Pa ovo ubrzanje je jako lose, po zvuku skutera se cuje da prijenos nije ustiman.

--- Kraj citata ---
pa od te glupe masine se opce auspuh ne cuje,cuje se na startu nekaj jako u masini,a kak se taj prijenos stela...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju