Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

>>>MaTrIx<<<

<< < (10/51) > >>

SlowRider:
Kod mene pise 80 pa se ne zalim. :dontknow:

--- Citat: rakitje00 - 15 Lipanj, 2008, 17:19:31 ---
--- Citat: majic13 - 15 Lipanj, 2008, 14:33:04 ---dokaz da matrix nije namjenjen brzinama većim od 100kmh...brzinomjer je 2-znamenkasti... ;D

--- Kraj citata ---
mozemo se kladiti da ima 3 znamenkasti brzinomjer ,samo se ta jedinica ne vidi na sliki,100% ima troznamenkasti brzinomjer, to ima zbog brina vecih od 100 km/h--- :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Mislim da nikad neces vidjeti 3. znamenku :icon_thumright:

Downtown:

--- Citat: robert - 15 Lipanj, 2008, 10:10:16 ---super, napokon netko sa tim digitalnim urama na matrixu!
reci mi kako si zadovoljan sa tim satom!
kako se sat ponaša kad kiša pada, magli li?

--- Kraj citata ---

sto se tice magljenja nema problema, sat je stvarno ok, da je puno informacija, imas i trip, mozes prebacit na milje i tak, ali u biti meni se sam izgled sata ne svida, i ako bi malo sredivao skut sigurno bi mijenjao to plavo osvijetljenje (ako nije veliki problem) ne zato sto se lose vidi nego zato sto mi se ne svidja boja 

Downtown:

--- Citat: majic13 - 15 Lipanj, 2008, 14:33:04 ---dokaz da matrix nije namjenjen brzinama većim od 100kmh...brzinomjer je 2-znamenkasti... ;D

--- Kraj citata ---

pa hebemu sta je onda ovo

al dvije glave sigurno ne mjeri  :toothy3:

R@kija:

--- Citat: Downtown - 15 Lipanj, 2008, 23:26:48 ---

--- Kraj citata ---

pa hebemu sta je onda ovo

al dvije glave sigurno ne mjeri  :toothy3:

--- Kraj citata ---
evo dokaza da ima tri znamenke...heh

robert:
koliko znam taj sat mjeri do 160, jer taj isti je na matrixu 125!
i ako ljevo od jedinice pogledate vidjet ćete da nema mjesta za nulu a i sat je kao što sam već rekao predviđen samo do 160 tako da je treća nula nepotrebna!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju