Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
>>>MaTrIx<<<
majic_sk:
šta je ovo sad...obrtaljke se dijele džabe na ovim europskim kinezima, a ja na apriliji nisam vidio ni O od obrtaljke, a skut duplo skupji....pas mater..... :sad1: :toothy11:
vlatko:
--- Citat: majic13 - 15 Lipanj, 2008, 17:30:10 ---šta je ovo sad...obrtaljke se dijele džabe na ovim europskim kinezima, a ja na apriliji nisam vidio ni O od obrtaljke, a skut duplo skupji....pas mater..... :sad1: :toothy11:
--- Kraj citata ---
Pa nije duplo skuplji...moj je 1700 eur. a tvoj 2500-razlika 800 eura.
3alfa3:
--- Citat: majic13 - 15 Lipanj, 2008, 17:30:10 ---šta je ovo sad...obrtaljke se dijele džabe na ovim europskim kinezima, a ja na apriliji nisam vidio ni O od obrtaljke, a skut duplo skupji....pas mater..... :sad1: :toothy11:
--- Kraj citata ---
Od nekog ko je dovoljno upucen pa kupuje kvalitetno se ocekuje da skut moze postelat na uho. :toothy12:
Crazy Kuree:
kewey nema sat koji pokazuje 3 znamenskaste brojeve eto nek te neko šljepa :laughing6: da se uvjeriš al nije kewey kriv tak je u svih nijedan skuter nije predviđen za brzinu veću od 45 iako po meni do 90
vpucko:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Lipanj, 2008, 17:42:29 ---
--- Kraj citata ---
Od nekog ko je dovoljno upucen pa kupuje kvalitetno se ocekuje da skut moze postelat na uho. :toothy12:
--- Kraj citata ---
hehehe ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju