Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

>>>MaTrIx<<<

<< < (9/51) > >>

majic_sk:
šta je ovo sad...obrtaljke se dijele džabe na ovim europskim kinezima, a ja na apriliji nisam vidio ni O od obrtaljke, a skut duplo skupji....pas mater..... :sad1:  :toothy11:

vlatko:

--- Citat: majic13 - 15 Lipanj, 2008, 17:30:10 ---šta je ovo sad...obrtaljke se dijele džabe na ovim europskim kinezima, a ja na apriliji nisam vidio ni O od obrtaljke, a skut duplo skupji....pas mater..... :sad1:  :toothy11:

--- Kraj citata ---
Pa nije duplo skuplji...moj je 1700 eur. a tvoj 2500-razlika 800 eura.

3alfa3:

--- Citat: majic13 - 15 Lipanj, 2008, 17:30:10 ---šta je ovo sad...obrtaljke se dijele džabe na ovim europskim kinezima, a ja na apriliji nisam vidio ni O od obrtaljke, a skut duplo skupji....pas mater..... :sad1:  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Od nekog ko je dovoljno upucen pa kupuje kvalitetno se ocekuje da skut moze postelat na uho.  :toothy12:

Crazy Kuree:
kewey nema sat koji pokazuje 3 znamenskaste brojeve eto nek te neko šljepa  :laughing6: da se uvjeriš al nije kewey kriv tak je u svih nijedan skuter nije predviđen za brzinu veću od 45 iako po meni do 90

vpucko:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Lipanj, 2008, 17:42:29 ---

--- Kraj citata ---

Od nekog ko je dovoljno upucen pa kupuje kvalitetno se ocekuje da skut moze postelat na uho.  :toothy12:

--- Kraj citata ---

hehehe ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju