Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
e care, daj mi objasni kako si uspio fergazer okupati u blatu? ja na serijali vozio po najvećem blatu i nije tako izgledao!
Opa .skupljaju se dijelovi ,lijepo ...inace na koliko ti je km stao?
evo da se ne kaze da nis ne delam,ovak,motor mi je krepo.....hahahhahah..kakav kralj...
Citat: robert - 03 Studeni, 2008, 20:32:28e care, daj mi objasni kako si uspio fergazer okupati u blatu? ja na serijali vozio po najvećem blatu i nije tako izgledao!ahahaha,to sam se po polju ganjo kad smo onog lika ljutili ,a slow...hehe...ma neznam sam se zaprljo...nisam ga nikad do sad diro...
ahahaha,to sam se po polju ganjo kad smo onog lika ljutili ,a slow...hehe...ma neznam sam se zaprljo...nisam ga nikad do sad diro...
Citat: rakitje00 - 03 Studeni, 2008, 20:34:51Citat: robert - 03 Studeni, 2008, 20:32:28e care, daj mi objasni kako si uspio fergazer okupati u blatu? ja na serijali vozio po najvećem blatu i nije tako izgledao!ahahaha,to sam se po polju ganjo kad smo onog lika ljutili ,a slow...hehe...ma neznam sam se zaprljo...nisam ga nikad do sad diro...a da ti ga nije fic namazal kad smo se po jezerima vozili..hahaha
Citat: rakitje00 - 03 Studeni, 2008, 20:34:51ahahaha,to sam se po polju ganjo kad smo onog lika ljutili ,a slow...hehe...ma neznam sam se zaprljo...nisam ga nikad do sad diro...to se zove njega mašine! ni ja svoju mašinu ne čistim svaki dan ali jednom mjesečno je pranje i brisanje kompletne mašine!
Citat: Bruno1990 - 03 Studeni, 2008, 20:36:55Citat: rakitje00 - 03 Studeni, 2008, 20:34:51Citat: robert - 03 Studeni, 2008, 20:32:28e care, daj mi objasni kako si uspio fergazer okupati u blatu? ja na serijali vozio po najvećem blatu i nije tako izgledao!ahahaha,to sam se po polju ganjo kad smo onog lika ljutili ,a slow...hehe...ma neznam sam se zaprljo...nisam ga nikad do sad diro...a da ti ga nije fic namazal kad smo se po jezerima vozili..hahaha ma fic je bas neki majstor,...od svoh bas mene s kamenjem nađe gađat...j#bote adly...Citat: robert - 03 Studeni, 2008, 20:38:08Citat: rakitje00 - 03 Studeni, 2008, 20:34:51ahahaha,to sam se po polju ganjo kad smo onog lika ljutili ,a slow...hehe...ma neznam sam se zaprljo...nisam ga nikad do sad diro...to se zove njega mašine! ni ja svoju mašinu ne čistim svaki dan ali jednom mjesečno je pranje i brisanje kompletne mašine!ja sam svog svaki tjedan vozil u centar za uljepsavanje kineza...hahaha...
Citat: Bruno1990 - 03 Studeni, 2008, 20:36:55Citat: rakitje00 - 03 Studeni, 2008, 20:34:51Citat: robert - 03 Studeni, 2008, 20:32:28e care, daj mi objasni kako si uspio fergazer okupati u blatu? ja na serijali vozio po najvećem blatu i nije tako izgledao!ahahaha,to sam se po polju ganjo kad smo onog lika ljutili ,a slow...hehe...ma neznam sam se zaprljo...nisam ga nikad do sad diro...a da ti ga nije fic namazal kad smo se po jezerima vozili..hahaha ko ja, ma neeeeeeeeeeeee Citat: rakitje00 - 03 Studeni, 2008, 20:39:47Citat: Bruno1990 - 03 Studeni, 2008, 20:36:55Citat: rakitje00 - 03 Studeni, 2008, 20:34:51Citat: robert - 03 Studeni, 2008, 20:32:28e care, daj mi objasni kako si uspio fergazer okupati u blatu? ja na serijali vozio po najvećem blatu i nije tako izgledao!ahahaha,to sam se po polju ganjo kad smo onog lika ljutili ,a slow...hehe...ma neznam sam se zaprljo...nisam ga nikad do sad diro...a da ti ga nije fic namazal kad smo se po jezerima vozili..hahaha ma fic je bas neki majstor,...od svoh bas mene s kamenjem nađe gađat...j#bote adly...Citat: robert - 03 Studeni, 2008, 20:38:08Citat: rakitje00 - 03 Studeni, 2008, 20:34:51ahahaha,to sam se po polju ganjo kad smo onog lika ljutili ,a slow...hehe...ma neznam sam se zaprljo...nisam ga nikad do sad diro...to se zove njega mašine! ni ja svoju mašinu ne čistim svaki dan ali jednom mjesečno je pranje i brisanje kompletne mašine!ja sam svog svaki tjedan vozil u centar za uljepsavanje kineza...hahaha... nasao si se na krivom mjestu, u krivo vrijeme
eeeeeeee sad mi palo na pamet, zasto ti to sve nebi slozio na one blokove od roxa sto imas? Ili ces na njih i slozit? Kuzis samo prebacis ventilator i plastike oko cilindra na ovu masinu i imas AC
Citat: Hrga - 03 Studeni, 2008, 23:05:02eeeeeeee sad mi palo na pamet, zasto ti to sve nebi slozio na one blokove od roxa sto imas? Ili ces na njih i slozit? Kuzis samo prebacis ventilator i plastike oko cilindra na ovu masinu i imas ACjedino imam jos vario od roxa...heh...sve sam prodal...e,a jel bi pasala struja od matrixa na radilicu od roxa...