Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
neznam kak da ove spojim zice,moj ima 2 đeka...
..u sad me vozio..doma..haha..ide motor..ima odlican sus..i i nema rupe motor..
Koliko ti zica ide iz paljenja?
Citat: SlowRider - 18 Rujan, 2008, 20:47:17Koliko ti zica ide iz paljenja?paljenja,to da pogledam od ispod ili
Citat: Bruno1990 - 18 Rujan, 2008, 19:52:21..u sad me vozio..doma..haha..ide motor..ima odlican sus..i i nema rupe motor.. 62 km/h mu je krajnja i ti veli s da motor ide i da nema rupe
Citat: rakitje00 - 18 Rujan, 2008, 16:58:06neznam kak da ove spojim zice,moj ima 2 đeka...jel zna ko da dojde do mene ili bilo kaj kak da to spojim,slikat cu sutra i one đekove na motoru...
evo,iz paljenja ide:crno-crvena,plavo-bijela,zeleno-crvena,bijelo-zelena,bijela,crna... iz ili u cdi(u đek)ide:plavo-bijela,crno-bijela,zeleno-bijela,crna,zelena,crno-crvena...
lol evo bas i ja sad gledam sta nisi uzeo od dine i gotovo, ali jbg ima se viska novaca, da bar ja mogu tako bez razmisljanja oce valjat nesto uzet
na novom cdi -u od TP-a imam:crnu i naranđastu kaj idu u jedan đek,bijelo-crvenu,crno-bijelu i crno-crvenu...vidi se i na cdiu:Citat: rakitje00 - 18 Rujan, 2008, 20:40:38Citat: rakitje00 - 18 Rujan, 2008, 16:58:06neznam kak da ove spojim zice,moj ima 2 đeka...jel zna ko da dojde do mene ili bilo kaj kak da to spojim,slikat cu sutra i one đekove na motoru...
ak sam ja dobro skuzil,ovo kaj je crveno,idu u paljenje,ovo kaj je zeleno to nis,to je visak,jel tak,a ovo kaj je plavo di to ustekam???