Općenito > Propisi

prepis u MUP-u

<< < (3/5) > >>

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 20 Studeni, 2012, 12:12:36 ---ako prethode registraciji znači da bez njih ne možeš registrirat vozilo..
dakle da bi se vozilo registriralo prvo se ispunjavaju knjižice pa onda štambiljaju u mupu i registracija je gotova..
ne znam baš da budu ti dali neispunjene knjižice pa buš ih ti furo u mup.. nebu to prošlo.. :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Jucer bio u mupu zbog promjene vozacke, prometne i knjizice vozila zbog promjene prezimena supruge. Sve su oni ispunili. Ne moram ja nosit bjanko knjizice - dat ce mi ih mup kad predocim tehnicki pregled i policu osiguranja

ivanm:
da, ako je vozilo registrirano onda mup mijenja podatke..
ali ako mijenjaš podatke na tehničkom onda oni ispunjavaju knjižice..
evo kad budeš išo regat motor odi na regu u stp pa vidi dal budu ti ispunili želju ;D

3alfa3:
To sto stp radi je "usluga" koju na kraju placas. Sve to mozes sam obavit. Mup interesira samo obavljen tehnicki pregled i polica osiguranja

ivanm:
kažem, probaj..
pošto ne ideš na tehnički ideš samo na registraciju..
ali trebaš stp jer slikaju motor i unose podatke..
čisto sumnjam da budeš uspio izbjeć plaćanje ispunjavanje jer njih mup ovlašćuje da to rade umjesto njih..
to im je lova, ne vjerujem da budu se toga odrekli..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 20 Studeni, 2012, 12:39:36 ---kažem, probaj..
pošto ne ideš na tehnički ideš samo na registraciju..
ali trebaš stp jer slikaju motor i unose podatke..
čisto sumnjam da budeš uspio izbjeć plaćanje ispunjavanje jer njih mup ovlašćuje da to rade umjesto njih..
to im je lova, ne vjerujem da budu se toga odrekli..

--- Kraj citata ---

Tehnicki moram obavit (tek nagodinu necu morat), a ovo ispunjavanje knjizica je samo usluga. Nisam ja to izmislio, oduvijek je tako samo sto 99% ljudi to ili ne zna ili su lijeni otic na mup sto u zg mozda i ima smisla obzirom na guzve u mupu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju