Općenito > Propisi

prepis u MUP-u

<< < (2/5) > >>

prpa7677:
okej hvala decki  :hello:

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 20 Studeni, 2012, 11:33:35 ---ma mislim da ti nema neke razlike...
i nemaš baš ni izbora.. mislim da su stp ovlaštene da izdaju nove knjižice i to u pravilu i rade ako se pojaviš tamo..
imaš 35kn knjižica i  35kn naknada za izdavanje + biljeg...
tolko buš dal i u mupu..

--- Kraj citata ---

Samo kaj je u mupu ispunjavanje istih besplatno, a u stp to naplate 50tak kuna po knjizici

ivanm:
nisam to skužio..
a pitaj na stp makar čisto sumnjam da budu ti napravili tehnički bez da ti ispune knjižice...

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 20 Studeni, 2012, 11:54:26 ---nisam to skužio..
a pitaj na stp makar čisto sumnjam da budu ti napravili tehnički bez da ti ispune knjižice...

--- Kraj citata ---

To su one stavke na racunu "usluge koje predhode registraciji". Znam da drugi kod odjave motora to tako rade i ustede koju kunu. Jedino sto u zg na muriji cekas sat dva, al ionako moram to cekat da mi u mupu ovjere dokumente

Nemam vise taj racun pa bi ti pofotkao i oznacio taj dio. Do sad sam bio lijen ic u muriju to obavljat kod produljenja rege, al sad cu ic jer ionako moram do mupa

ivanm:
ako prethode registraciji znači da bez njih ne možeš registrirat vozilo..
dakle da bi se vozilo registriralo prvo se ispunjavaju knjižice pa onda štambiljaju u mupu i registracija je gotova..
ne znam baš da budu ti dali neispunjene knjižice pa buš ih ti furo u mup.. nebu to prošlo.. :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju