Općenito > Propisi

prepis u MUP-u

(1/5) > >>

prpa7677:
pozdrav  :hello:
evo ljudi imam par pitanja, kupio sam si 125-icu blablabla..
sve je sređeno kod javnog biljeznika porez je placen. sada bi trebao na MUP da mi napisu u knjizici vozila i prometnoj da sam ja vlasnik, ako se nevaram. decko od kojeg sam kupio ostavio mi je tablice na koristenje i tako pise u kupo-prodajnom ugovoru..
sada mene zanima dali moram kupovat državne biljege (takse) ili nesto sl i sta sve od papira moram ponjeti sa sobom..
hvala  :hello:

Reponja:
Meni su to riješili u osiguranju dok sam ja pio kavu.
Dvaput.
I trojici frendova isto.
Druga osiguranja.
Pitanja?

ivanm:
osiguranje nema ništa s tim..
ako vozilo nije registrirano onda ideš na tehnički pregled, tamo ćeš dobiti nove knjižice na svoje ime i ovjeriti ih u mupu..
ako je regan onda otiđi samo u mup, tamo imaš formular ispuni dio za promjenu vlasništva, biljege, platiš taksu, zamjene knjižica itd..

3alfa3:

--- Citat: Reponja - 20 Studeni, 2012, 11:10:57 ---Meni su to riješili u osiguranju dok sam ja pio kavu.
Dvaput.
I trojici frendova isto.
Druga osiguranja.
Pitanja?

--- Kraj citata ---

jedino kaj si tu uslugu platio.

A ja bas razmisljam....
Kad cu regat motor u proljece (prva registracija), ionako moram u muriju potvrdit knjizice pa onda cu trazit nakon tehnickog da ja odem u muriju da mi tamo i ispune knjizice i ustedim neke novce (100tinjak kuna sigurno)

ivanm:
ma mislim da ti nema neke razlike...
i nemaš baš ni izbora.. mislim da su stp ovlaštene da izdaju nove knjižice i to u pravilu i rade ako se pojaviš tamo..
imaš 35kn knjižica i  35kn naknada za izdavanje + biljeg...
tolko buš dal i u mupu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju