Ostalo > Razne offtopic teme :)
drift trike
MALES SR180r:
--- Citat: Matija97 - 19 Studeni, 2012, 20:57:17 ---sad vidim i ja da ne radi link ::) srusila se stranica ali evo jos jedna samo tu ne vidim bas te hrge kao sto su tamo na hobbykingu, a sto se cijena tice kolko se sijecam cijena motora bila je oko 100 ili 200$ i jos baterija,pa sve te pm :toothy9: mislim da je neisplativo
--- Kraj citata ---
kad bi za recimo 1500kn mogo nabavit neki kolko tolko ok motor i bateriju,to bi se po meni isplatilo,i ostatak složiš za još 500kn max i za 2000kn imaš sve komplet.... :dontknow:
Matija97:
onda kreni ;D ja nedam za zajebanciju tu lovu ahhaha :toothy3:
MALES SR180r:
meni je to gušt a ne zajebancija,recimo komp mob i slično mi je zajebancija i za to nebi nikad dao.... :dontknow:
Drnda:
gledao sam ja te felge, ali su plasticne, mislis da ce to biti pouzdano??
a mislio ja 50ccm pia ac makinu nabaciti, ali mislim da bih imao problema s policijom da to nisu istine.. :dontknow: :dontknow:
fortica je strmina od 45 posto sigurno... to je bas super za voziti jbt , ni sa skuterom ne zelim ici gore otkako je onaj preletio na kucu i borili mu se za zivot :nono:
MALES SR180r:
drnda treba složit prednji pogon,a to nije jednostavno sa mašinom od skutera,zadnji pogon nije baš neka sreća kad su plastični kotači.... :dontknow:
prednji ima običnu gumu i vuče ko blesav,kolko got ga baciš u bok prednji će te izvuč!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju