Ostalo > Razne offtopic teme :)
drift trike
ivanicob:
J
--- Citat: tommy - 18 Studeni, 2012, 23:31:21 ---ludnica :headbang: :notworthy:
:o kad vidim taj asvalt, te kuće, parkove, travnjake i tu čistoću dođe mi da :'( kod nas sa tim bikeom možeš samo naletit na neku rupu i završit u kanalu :toothy11: kakva je situacija u tvom mjestu, neznam.
sretno sa izradom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hahhahhahahaha dobro si i reko,al jel mi ko može objasnit đe nabavit zadnju osovinu i kakve mogu točkove iskoristit osim od kartinga,može li one od tzv. Dizelke sto se koristi na poljima za pumpanje vode,ako neko zna kako izgleda ili neke druge koji se mogu nać po otpadu ili tako šta,da ne kupujem,ja sam skoro iz capljine, točnije iz dračeva,a to mi je zapelo za okooo,unaprijed hvala!! ;-)
Drnda:
eto ja sam ti blizu onda...
ja sam osovinu od 30mm debele sipke osovinske radio kod tokara, adaptere za felge od kartinga zadnje i stoji na 2 samostelajuca lezaja sa kucistem koji se stezu sa 2x 14mm sarafima na ramu... na sredini sam napravio remenicu , al evo vidim da mi previse proklizava remen na prednjoj remenici ( na masini ) pa sam nabavio sve za konverziju na lanac, tako da bih trebao ubrzo na tome krenuti raditi
Piaggio Power:
ee premocno izgleda
Taman imam stari Bmx kod kuce ispravan
a imam i skoro sve dijelove tako da najvjerovatnije se bacim na izradu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju