Ostalo > Razne offtopic teme :)

drift trike

<< < (4/8) > >>

MALES SR180r:
!

ovo je već perverzija,samo di nabavit neki kit (elektro motor i bateriju)....  :love1:

možda probat od nekog e-bikea za silu....  :dontknow:

Matija97:
kotaci se rade od onih rudli za nosit gajbe,kao sto je neko vec napiso ispumpa se stavi cijev i napumpa,a sto se tice ovog videa,izvedivo je ali jako skupo,naime motor i baterija se mogu nabaviti ovdje: www.hobbyking.com samo sto to dosta kosta  :toothy3:

MALES SR180r:

--- Citat: Matija97 - 19 Studeni, 2012, 20:16:40 ---kotaci se rade od onih rudli za nosit gajbe,kao sto je neko vec napiso ispumpa se stavi cijev i napumpa,a sto se tice ovog videa,izvedivo je ali jako skupo,naime motor i baterija se mogu nabaviti ovdje: www.hobbyking.com samo sto to dosta kosta  :toothy3:

--- Kraj citata ---

radio bi ja to,ali obavezno nešto sa motorom,jer se nemam inače kud vozit,a ovak naletiš na neko igralište asfaltirano i veselju nema kraja!

kolko skupo?link ne radi,bar meni!

nodius:

--- Citat: Drnda-1 - 19 Studeni, 2012, 09:48:26 ---u tome i jest fora , ides bokom i kad pozelis malo se rotiras... ja sam uzeo sve dijelove za to raditi, ali sam skuzio da ipak nemam nizbrdice gdje bih to vozio, pa sam kontao staviti neki motor na to, ali onda vec spadas pod motorna vozila i tu su problemi  :toothy11:

--- Kraj citata ---

fortica rulzz...

ovo je zakon samo po ravnici s ovim- ko budala pedalat :laughing7:

Matija97:
sad vidim i ja da ne radi link  ::) srusila se stranica ali evo jos jedna samo tu ne vidim bas te hrge kao sto su tamo na hobbykingu, a sto se cijena tice kolko se sijecam cijena motora bila je oko 100 ili 200$ i jos baterija,pa sve te pm  :toothy9: mislim da je neisplativo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju