Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc!!!viva

<< < (5/9) > >>

neer:

--- Citat: Hrga - 16 Lipanj, 2008, 18:49:36 ---de neer lol  :laughing6: pa 20 puta je lakse kad se skine kada, ja koliko na bilo kojem pezou da sam radio uvjek sam skidao kadu  :)

--- Kraj citata ---
pa ako fraer nikad nije skidao karb ni kadu bolje da nedira ostalo nego se usredotoci samo na karb.sta ima sad tu skidati i rasklopit cijelio skuter kad moze i ovako a nek radi kak oce meni svejedno  :la:

elmir:
momci treba mi jos jedna pomoc posto se stvarno nerazumijem..stavio sam novi vaiomat i nove karike..i samo sto sam upalio skuter opet nece da ide i kao da se gubi(trokira)kaze mi majstor da je do karika da se trebaju razraditi malo..eh sad jel to istina kaze za 2-3 dana sve ce biti staro ice kao sto je isao--jel me on .eb. u mozak il on nema pojma..???

maddex:
a novim karikama treba malo da se prilagode starom cilindru, ali to nebi trebalo uzrokovati trokiranje i sl (samo bi trebao biti malo slabiji dok se karike ne uštimaju po cilindru ako se ne varam). Nemoj ga samo forsat dok se karike ne uštimaju. :nono:

veka84sb:
Treba malo vremena da sve sjedne tj da se karike ne prilagode sto znaci nemoj sada odma pun gas derat ,a sto se tice trokiranja to prije da je nest drugo jer sam mijenjao karike i nisam imao slucaj da nakon toga mi trokira. E sada ,ovisi kada je mjenjano dali i koliko je ulja dodao u gorivo to moze uzrokovati nepravilan rad...tj teze sagorjevanje ako se pretera sa kolicinom. Vidjet ces i sam kada budes potrosio to goriva sto je sada u motoru.

igor.sb:
mozda mu je majstor utrpo malo previse ulja u rezervar... :dontknow:

malo radi razrade

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju