Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc!!!viva

<< < (4/9) > >>

Micky_Slick:
A da mu se nisu ostetile lamelice ? :icon_scratch: (samo nagađam)

maddex:
ja bih provjerio rolice jer su na vivacity-u problematične kad se potroše pa znaju izderat kućište u kojem se nalaze, pa onda možda nekad uspiju raširiti a nekad ne. pogledaj to!

veka84sb:
Hm...a koliko ti skut ima kilometara i kako je odrzavan? Dali je sve seriski na njemu?

elmir:
eh momci ovako..kad mi je pukao remen ostetio mi je ja mislim variomat malo..nakon 5000km promjenio sam rolicei isao je savrseno mada su se malo cule rolice ono kao da pucketa i kad mi ih je majstor mjenjao vidio je da je kuciste od rolica(poklopac od variomata)il sta vec osteceno valjda rolice kad su se trosile to ko grizlo neznam kako bi rekao.. al ev napokon danas sam odvukao majstoru i rekao mi je da ce sutra skinuti sve i pogledati sta je..ako nebude do rolica il variomata kaze onda su 100% karike al kaze treba i to pogledati al ett uglavnom je skuter na popravkuuu :headbang: :jerk: :jerk: :jerk: :headbang:

elmir:
momci karike otisle promijenjene al je skut josh na popravku zapravo ceka variomat :jerk: :jerk: :jerk: u petak dolazi zapravo sportski variomat sa rolicama ja mislim da je malossi neznam jos uglavnom narucio sam i kesirao pa kakav god bude.. :toothy12: :toothy12:variomat kupio prije spuha :toothy12: :toothy12: spuh tek od iduce plate ide JBG

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju