Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoc!!!viva
elmir:
nije meni majstor ni ostvorio cep od rezervara :icon_biggrin:..cc zato sam ovdje i stavio kako to ja sam da rjesim sto ga tusilo alll odvukao majstoru ulozio 130KM(500-tinjak kn) i opet isto sranjeeee!!!! sviju mi dodje mi ddda ga polijem benzinom i zapalim.prije sve bilo ok isao ko lud saddd hhhh zgadio mi se
stark1:
pa gle i meni se je peugeot zgadio,ja sam svog zbog toga i prodao...mjesec dana vuko ko lud i najednom nebi kile...i prekipilo mi
elmir:
:help: :help: :help:ev da nepametujem puno jel moguce da mi skuter neide jer nisu original karike jesu 40mm ali nisu iste kao original kad se original ono sastave ona supljina na sastavu je sa unutrasnje strane valjda kontate sta govorim a ovdje na ovim karikama sto sam sad stavio nije tako uopste..majstor je nesto turpijao..sta mislite ima li to ikakve veze..da narucim original karike ili..????????? :icon_scratch: :dontknow:
vpucko:
ako nisu iste kupi orig!!
maddex:
ako pašu po dimenzijama nebi ti trebale pravit probleme, majstor je vjerovatno prilagođavao kanaliće tako da se karika može stisnuti, naime i ja na jednom skutu na malossijev kit stavio karike za stihl motorku( ko bi dočekao da stignu originali iz zg), malo prepravio dosjedne kanaliće i skut ide dan danas kao zmaj (na njima se vozi već nekih 6 000km bez problema).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju