Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc!!!viva

<< < (3/9) > >>

elmir:
ocistio karburator i filter i opet isto sranje..mjenjao svjecicu nista mi nije valjala i opet isto sranje..mozda mi ni ova nova  nije dobra..sta josh pogledati il su stvarno karike??

neer:

--- Citat: maddex - 13 Lipanj, 2008, 10:21:42 ---Ne vjerujem da su karike, jer bi onda konstanto bio bez snage i nebi ti se nakon 20km sve vratilo u normalu(ako sam te dobro skužio). Karb skini tako da izvadiš sjedalo-kad ga otvoriš u prostoru za kacigu imaš 3 matice za ključ 10. Zati skini airbox i onda možeš skidati karb. Pričvršćen je s 4 vijka za ključ 8 (vjerovatno će ti trebati cjevasti 8 ili onaj na odvijaču).
Kad skineš karb odvoji crnu plastičnu čašicu s donje strane(vjerovatno imaš smeća u njoj), imaš pristup diznama pa i nih očisti. Sve vratiš nazad obrnutim redoslijedom i to ti je to. Naravno i svjećicu pogledaj obavezno kao i kabal koji ide do svjećice. Filter za zrak isto pogledaj.

--- Kraj citata ---
nemoj skidat kadu j****u !!haha on bi odma kadu a ni neznas o kojem se skuteru radi boga mu!!skini airbox on se drzi na jednom vijku 10 zatim skines airbox samo ga cimnes i airbox ce izletit s lezista na karbu,e sad imas dva vijka na prirubnici koja drze karb njih poskidaj (jedan vijak je kraci jedan duzi) poskidaj crijeva za gorivo i ulje (zapamti gdje sve ide)i uzmi karb okreni ga naopako i imas dva sarafa sto drze casicu karba i skini je isperi s nitrom ili benzinom i propusi diznu malo i ocisti filter i pospricaj ga wd-40 i to je to.

Hrga:
de neer lol  :laughing6: pa 20 puta je lakse kad se skine kada, ja koliko na bilo kojem pezou da sam radio uvjek sam skidao kadu  :)

elmir:
momci sve sam ja to uradio..skinuo sam karb.ocistio ga ostavio ga u benzinu da malo stoji propuhao sve ocistio filter i opet isto sranje..da promijenio svjecicu i opet isto sranje..krivo mi je sto se desilo jednom vec i opet se vratilo sve u normalu radi toga nevjerujem da su karike..sta se moze jos uraditi..provjeriti??vozio sam i bez filtera reko da nije do njega isto sve ide do 35-40km/h i trokira ono malo kad je full gas

elmir:
help meee :help: :help: :help: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju