Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc!!!viva

<< < (2/9) > >>

neer:
jel serijala sve meni se znalo dogadjat kad sam imao serijalu i serijski spuh da se znao pregrijati pa onda nema nikakav odaziv na gas jednostavno neide nemoj ga forsirat tako.onaj serijski spuh je smece.btw ja imam sf-a

funky:

--- Citat: elmir - 12 Lipanj, 2008, 12:26:23 --- :help:momci imaju li gdje slike kako se skida karbi kako se ponovo stavlja..negdje sam davno nasao ali sad nemogu pa ako mi mozete pomoci bio bi zahvalan :icon_thumright: :jerk:

--- Kraj citata ---
ako nikad do sad nisi sam skidao nemoj ni sad... ne uci se na svom  ;D

I.D.I.O.T.:
daj nekom ko se kuzi nek ti ocisti karburator ak ti neznas
to se i meni desavalo samo ga propirit dobro i pici dalje

elmir:
ok odvuci cu nekome..mada me strah da nisu karike otisle pa nece da vuce..sta mislite?? volio bi ja ocistiti jbg da se naucim al neka bolje da neko drugi da nebi razvalio stagod

maddex:
Ne vjerujem da su karike, jer bi onda konstanto bio bez snage i nebi ti se nakon 20km sve vratilo u normalu(ako sam te dobro skužio). Karb skini tako da izvadiš sjedalo-kad ga otvoriš u prostoru za kacigu imaš 3 matice za ključ 10. Zati skini airbox i onda možeš skidati karb. Pričvršćen je s 4 vijka za ključ 8 (vjerovatno će ti trebati cjevasti 8 ili onaj na odvijaču).
Kad skineš karb odvoji crnu plastičnu čašicu s donje strane(vjerovatno imaš smeća u njoj), imaš pristup diznama pa i nih očisti. Sve vratiš nazad obrnutim redoslijedom i to ti je to. Naravno i svjećicu pogledaj obavezno kao i kabal koji ide do svjećice. Filter za zrak isto pogledaj.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju