Ostalo > Razne offtopic teme :)

Silovanje Podstrana

<< < (46/52) > >>

File95:
Da ne bi krivo shvatili ja sam sada bio pricao o paravinji, ne za ovoga sto je raskupusao onu curu..
A dobro kako god bit ce mu tih 40g taman.
Ti si razmisljao osvete za to, dobro odustao si, a sta da imas sestru i netko kao paravinja nesto napravi, pa ja se kladim da ne bi vise bio ziv, makar ja gulio 50 godina u zatvoru... Ja sam takav, ne razmisljam o posljedicama..
Ivano - iskreno je moje misljenje u cuzi nije bas tako gadno ali to je samo moje misljenje.. Ne znam kako je stvarno tamo, sigurno da nije dobro..

ivanm:
ja vam samo pomažem da odrastete prije, odnosno da počnete razmišljati kao odrasli..
osveta se ne isplati, osim ako nisi kriminalac..

ivano_007:

--- Citat: File95 - 29 Studeni, 2012, 13:51:07 ---Da ne bi krivo shvatili ja sam sada bio pricao o paravinji, ne za ovoga sto je raskupusao onu curu..
A dobro kako god bit ce mu tih 40g taman.
Ti si razmisljao osvete za to, dobro odustao si, a sta da imas sestru i netko kao paravinja nesto napravi, pa ja se kladim da ne bi vise bio ziv, makar ja gulio 50 godina u zatvoru... Ja sam takav, ne razmisljam o posljedicama..
Ivano - iskreno je moje misljenje u cuzi nije bas tako gadno ali to je samo moje misljenje.. Ne znam kako je stvarno tamo, sigurno da nije dobro..

--- Kraj citata ---
Kad tad će ti neko "stat na kraj" kako bi se reklo tako da što prije počneš razmišljat o posljedicama to bolje za tebe..

zvonkec_92:

--- Citat: ivanm - 29 Studeni, 2012, 13:54:38 ---ja vam samo pomažem da odrastete prije, odnosno da počnete razmišljati kao odrasli..

--- Kraj citata ---
netrebam ja nista prije odrasti, bas mi se svida ovako, da mogu vratit godine rado bi bio jos mladi a ne stariji...

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 29 Studeni, 2012, 13:54:38 ---ja vam samo pomažem da odrastete prije, odnosno da počnete razmišljati kao odrasli..

--- Kraj citata ---

Nis od toga Ivane, oni jednostavno trebaju doc u zrelije godine da vide siru sliku. Jbg, i ja sam bio u tim godinama agresivan poprilicno, al iskustvom dodjes (ili ne dodjes) do logike

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju