Ostalo > Razne offtopic teme :)

Silovanje Podstrana

<< < (47/52) > >>

File95:
Sve razumijem, to tako mora bit, naravno treba se naucit zivit sa tim, naj gore je u tim trenutcima napravit sebi nesto, ili tom govnu, kako se kaze, zivot ide dalje...  :icon_thumright:
Ivano - do sada sam se dosta puta opekao sto se tice toga, bez razmisljanja o posljedicama.. Valjda cu jednom shvatit  :toothy9:
Alfa, slazem se, nema pomoci, ako dodes pameti ce doc s godinama, a ako ne dode sa godinama nece nikad..

ivano_007:
Recimo da je ovaj R.Š. razmišljao o posljedicama mi nebi nikad raspravljali o tome u offtopicu jer se uopće nebi dogodilo to šta se dogodilo.. :toothy10:

ivanm:

--- Citat: zvonkec_92 - 29 Studeni, 2012, 13:57:02 ---netrebam ja nista prije odrasti, bas mi se svida ovako, da mogu vratit godine rado bi bio jos mladi a ne stariji...

--- Kraj citata ---

onda idi van petkom i subotom navečer oko 1-3h ujutro po centru i siugurno ćeš naići na priliku da odglumiš supermana i spasiš neku djevojku od gomile zlikovaca..

3alfa3:
Radi se o ovome....

Tebi neko u obitelji dozivi sudbinu ko antonija bilic. Ti uz nju imas jos djece, zenu, psa itd. Krknes ubojicu i sam zavrsis u zatvoru i to jaaaako dugo jer to je ubojstvo s predumisljajem. Sad, ako ti do tebe nije stalo, sto je s tvoj obitelji? Ko ce se brinut za njih? Ko ce ti kcer koja je ziva vozit doma kad pocne izlazit? Otic joj na preuzimanje diplome fakulteta? Odgajat djecu....

Nije sve tako kako se na prvu cini...

ivanm:
tako je.. npr u nekoj izmišljenoj situaciji netko ti ubije dragu osobu..
osvetiš se jednom a onda se netko nečiji osveti tebi i tvojima a ti si u buksi i ne možeš ih zaštititi...
zamisli se u toj situaciji..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju