Ostalo > Razne offtopic teme :)

Silovanje Podstrana

<< < (45/52) > >>

File95:
E da, i kada smo mi vec mentalne nakaze, dali da nedao bog se tebi u obitelji desi nesto slicno takvo, dali bi imao isto misljenje?? Dali bi svejedno mislio da ako je osuden da ste onda kvit? Oprosti ali ne slazem se..

3alfa3:
Ivanm je apsolutno u pravu. Nemam sto dodat.
A Paravinja je vec do sada u zatvoru dozivio vise "neugodnosti" nego sto mozete zamislit. A jos 40g ga ceka...
Kladim se da nebu docekao oslobadjanje

ivanm:
imam frendicu koju je "frend" silovao...
i ja sam smišljao razne osvete ali sam odustao..

ivano_007:

--- Citat: File95 - 29 Studeni, 2012, 13:37:57 ---Ivane sta ti sad pricas gluposti? Ja nisam nista drugo rekao, ja sam rekao samo da po meni to nije osoba koja i dalje treba normalno zivit i glumit debila jer on nece jest, sta on ima postavljat pravila, prijatelju moj pa nema biranja, ja sam rekao, svatko ima svoje misljenje, ja mozda jesam balavac ali svejedno..

--- Kraj citata ---
Kad malo odrasteš shvatit ćeš da zatvor nije kao u filmovima i serijama..Nego da je on mnogo gore i da nebi tamo ni po koju cijenu htio provesti ni minute.. :icon_thumright:

zvonkec_92:

--- Citat: ivanm - 29 Studeni, 2012, 13:43:21 ---imam frendicu koju je "frend" silovao...
i ja sam smišljao razne osvete ali sam odustao..

--- Kraj citata ---
pa onda nemozes nas osudivat i vrijedat a i ti si bio takav. i mi cemo jednog dana odustat od takvog misljenja. ali sada sigurno ne..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju