Ostalo > Razne offtopic teme :)

Silovanje Podstrana

<< < (44/52) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: ivanm - 29 Studeni, 2012, 11:31:06 ---jel afganistan sa takvom politikom bolja država od hrvatske? nije..

--- Kraj citata ---
po tom pitanju JE

ivanm:
prebalav si i pričaš gluposti..

vidim da vama mladima fali vojni rok.. šteta kaj su ga ukinuli..
i ja bi vam dao 18 mjeseci da se malo naučite redu..

tommy:
pričate gluposti sa tim mučenjima. možda je on zaslužio da mu neznam šta urade. da se vas pita, tko bi onda mučio te zatvorenike, tko bi pristao na takvo radno mjesto ? pristale bi iste osobe kao u zatvoru, neki monstrumi. to može biti samo u nekom totalitarnom režimu, a u demokraciji gdje dvije budale imaju više prava nego jedan pametni to nemože biti.

ivanm:
pa to velim.. morali bi biti zatvorski čuvari ko u sj. koreji.. zvonkec i file95 bi bili kandidati..

budite bez brige da su ostali zatvorenici njemu već priredili svašta.. pogotovo silovanje.. zatvorenici obožavaju silovatelje, kažnjavaju ih svaki dan..

File95:
Ivane sta ti sad pricas gluposti? Ja nisam nista drugo rekao, ja sam rekao samo da po meni to nije osoba koja i dalje treba normalno zivit i glumit debila jer on nece jest, sta on ima postavljat pravila, prijatelju moj pa nema biranja, ja sam rekao, svatko ima svoje misljenje, ja mozda jesam balavac ali svejedno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju