Ostalo > Razne offtopic teme :)
Silovanje Podstrana
ivanm:
Najpostenije bi bilo da se njemu napravi isto to sto je on napravio njoj.
B.E.R.O.:
Bila je i jedna nasa "diva" na sivanju rupice!!!
;) ;D
Evo jedan tekst sa jednog foruma zanimljiv,pa se malo obrazujte....
http://www.vidiauto.com/autoforum/viewtopic.php?t=44909
Komentari su dobrodosli pogotovo od moderatora,oni imaju najjakije!!!!
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
:frajer:
ivano_007:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/194773/Default.aspx
formoz:
--- Citat: ziloryder - 23 Studeni, 2012, 14:22:10 ---Nez kako bi sama obitelj mogla i ispred cure i njene obitelji pokusavat izvlacit ga i tako ucinit nevinim, za tu strahotu, onda da kasnije mirno seta i prolazi kraj njihove kuce.....Pa prvi moj stari da napravim nedajboze takvo sto nebi prstom mrdnuo, Sta je i normalno, ne samo da ide na moju nego i na obiteljsku sramotu
--- Kraj citata ---
situacija ti je ko i kod mene. ispala tucnjava u disku i ja zavrsim u stanici i zovu starog u 4 ujutro i stari im rekne udrite ga dok ja ne dodjem, kada ja dodjem ja cu nastavit. sta me sramoti koju p.m.
a i vi previse filmova gledate, kakva analna iskustva u zatvoru. nema toga
ivano_007:
--- Citat: formoz - 26 Studeni, 2012, 15:36:20 ---
--- Citat: ziloryder - 23 Studeni, 2012, 14:22:10 ---Nez kako bi sama obitelj mogla i ispred cure i njene obitelji pokusavat izvlacit ga i tako ucinit nevinim, za tu strahotu, onda da kasnije mirno seta i prolazi kraj njihove kuce.....Pa prvi moj stari da napravim nedajboze takvo sto nebi prstom mrdnuo, Sta je i normalno, ne samo da ide na moju nego i na obiteljsku sramotu
--- Kraj citata ---
situacija ti je ko i kod mene. ispala tucnjava u disku i ja zavrsim u stanici i zovu starog u 4 ujutro i stari im rekne udrite ga dok ja ne dodjem, kada ja dodjem ja cu nastavit. sta me sramoti koju p.m.
a i vi previse filmova gledate, kakva analna iskustva u zatvoru. nema toga
--- Kraj citata ---
Ahaha..Sjećam se da je profesor u srednjoj pitao jednom "Ko bi išao tjedan dana u zatvor i nakon izlaska dobije miljon kuna ?" Ko je god odgovorio potvrdno zašio mu je asa u zalaganja upravo zbog ovoga šta ti govoriš da toga nema..Valjda čovjek zna što govori.. :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju